Modriny na nohách 18-mesačnej dcéry

19. feb 2023

Ahojte. Upokojte ma že len veľa čítam...mám 18 mesačnú slečnu doma. Chodí,behá ...aj spadne..klasika...ide o to že má modriny na nohách..presnejšie pod kolenom..cca pri píšťali či ako sa volá tá kosť..nedávno mala na oboch nohách teraz má už len na jednej ale aj 3 modriny..inde som si nevšimla...keďže viem že modriny sú aj prejavom leukémie mám brutálny stres...v rodine to nikto nemal...ani zo strany jej otca...nezdá sa mi že by bola nejak unavená..je živá..niekedy papa viac niekedy menej..je to moje jediné vymodlené dieťa..

autor
19. feb 2023

A nie je dáko ani chorľavá ...aj teraz mám ja covid už sa mi polepšuje a malá ani nedostala...očkovania zvládla v poriadku.

1mina
19. feb 2023

Deti mavaju modriny uplne bezne na nohach, moje obidve odkedy chodia 🙂

hennyinnsbruck
19. feb 2023

To je normalne neboj, moja bola akurat sama modrina ked sme raz u lekara boli hned som mu vravela nemyslite si ze ju bijeme🙈sa smial ze isto nie😂mala ca 2roky asi

Foto z pred 2tyzdnov
4r mala babula

autor
19. feb 2023

@hennyinnsbruck no naša má cca také ako má vaša tie do žlta či aké ale také ďobky...jednu som jej videla na chrbe nad krížami či kde to ale ona naozaj sa veľa aj po legu aj všetkom ale predsa len mám z toho obavy.

autor
19. feb 2023

@1mina len na nohách?

viestta
19. feb 2023

Ak by sa jej robili modriny z chorobných dôvodov, ma ich po celom tele. Také malé dieťa sa buchne hocikedy, hocikde ani si to neuvedomí.

hennyinnsbruck
19. feb 2023

Nemusis mat obavy aj po tele ma moja obcas 🙈😂 ako pise viesticka keby to bolo nieco zle ma ich vsade. Tie decka sa fakt dobuchaju kate tade 😊

autor
19. feb 2023

Ďakujem za odpovede😔😊

msnesquik
19. feb 2023

Neboj, aj moja ma, presne tiez hlavne od kolien dolu, zistili sme, ze aj v posteli sa udiera o zabranu, aj ked tam ma vrkoc 🤦😂