Ahojte,
Moja mala ma na sebe modriny a keď som sa na to pýtala, tak mi povedali že sa to stáva. V nemocnici po sekcii, ubolena mi to ako odpoveď stačilo,ale po sestonedeli, keď pôjdem ku gynekologovi sa na to opýtam.. Tiez pediatricky.
A čo vy? Stretli ste sa s tým a modriny zmiznú? Z čoho môžu byť?
a ešte stále ich má? ani moje po sekcii nič také nemalo
ani moja nemala a to mala 4300g sekciou, skus si to nafotit, nech mas pripadny dôkaz, ak by nahodou si potrebovala
@simcika ani moje nemali. Jedna mala 3600 g a druhá 4600...
2 sekcie a dwti b3z modrin, nepocula som este o tom
Ja som sa s tým tiež nestretla, rodila som sekciou. Verím, že to bude ok, držím palce!
Môj malý mal modriny na tváričke a veľa podkoznych modrín,ale rodila som prirodzene,bol to veľmi ťažká pôrod, ukončený kliešťami.tak preto
Moja malá mala po pôrode na chrbatiku hrce. Rodila som prirodzene. 3860 g. Tiež mi povedali, že z pôrodu. Do pár dni to chvala Bohu zmizlo.
Nie sú to skôr tie mongolske fľaky ("Mongolian blue spots")?
Môj synovec mal podtliatiny hlava, ruka hrudník. Lebo ho páčili z bruška. Tiež sekcia. Zmizlo to.
@simcika tak ma napadlo,ako si mala bábo otočené?Mala si planovanu,alebo akútnu sekciu?
@kristina2412 akútnu
Áno stáva sa to dieťa už pravdepodobne bolo nižšie uložené a bolo potrebné viac sily na jeho vybratie, modriny mohla tak isto spôsobiť aj jeho poloha v bruchu pokiaľ sa pôrod nikam nehybal a dieťa bolo dlho v jednej polohe. Je to úplne bežný jav, matky často zabúdajú na to, že pôrod neboli len ich
Mám tri cisárske za sebou a ani jedno dieťa nemalo žiadne modriny.