Modrinky na nožkách trojmesačnej dcérky

1236lenca
3. jan 2014

Ahojte maminky. Dnes sme boli s dcérkou na poradni, kde ju okrem iného očkovali. Čo som však ostala prekvapená, 3 mesačnú dcérku postavila na nožky a pozerala ako sa drží. Ja som si myslela, že je to skoro. Prekvapenie nastalo podvečer. Zbadala som na členkoch modrinky. Dosť ma to vystrašilo. Nemáte náhodou skúsenosti?

Ďakujem

czechzuzanaba
3. jan 2014

@1236lenca No mas nejakou divnou dr., ne? 😕

saurian
3. jan 2014

@1236lenca
hmmm neviem to sa mi nezda ze by postavila trojrocnu ako sa "drzi" na nozickach
ale my sme boli s drobcom ked bol maly u neurologicky, vlastne sme boli aj na kramaroch aj u obvodnej neuro, a obe mu skusali akysi "reflex" - ze ho chytili tak nejak akoby pod pazicky nad pasom, a skusali ze ci bude robit akoze krociky, dieta by malo nozicky v nizkom veku akoby striedat a "cupitat" po podlozke, tento reflex potom vymyzne a az ked je dieta pripravene (9-18mes) tak chodi. aspon tak nejako mi to obe vysvetlovali.

dejka77
3. jan 2014

3-mes. dieta samozrejme nie je schopne stat, ale to co spominala saurian je pravda. Vsimla som si to u oboch mojich detoch. Dr. mozno skusala to.
Ake velke ma tie modriny?

gaby21
3. jan 2014

@1236lenca Ahoj, doktorka skusala reflex dieťatka, patri to normalne k vyšetreniu, aby zistila či je zdravučka, to nema nič spoločne so stavanim na na nozičky ktore by si robila doma: S modrinami to nema nič spoločne, si myslim. Mne pri oboch chlapcoch skušala doktorka hned pri prichode z porodnice či maju spravne vyvinuty tento reflex 😉 , ako aj ine dalšie

zuzkag2
3. jan 2014

@1236lenca ahoj, to vysetrenie bolo v poriadku, skusala, ci malicka nebude krcit nozicky pod seba, to by nebolo spravne, ak si nechala malicka rovno nozicky, tak je zdravucka. a modrinky moze mat aj z toho ako jej dvihas nozicky, ked ju prebalujes, to sa moze uplne v pohodke stat.

1236lenca
autor
4. jan 2014

Ďakujem za rady 🙂 Upokojili ste ma. A @zuzkag2, asi máš pravdu, ešte večer som si všimla, že keď ju prebaľujem, tak ju držim približne v tých miestach... Takže musíme to zmeniť

zuzkag2
4. jan 2014

@1236lenca no tie Modrinky este budu, ked pride mala do veku, ze sa bude z celej sily branit aby si ju prebalila 🙂