Ahojte maminky. Dnes sme boli s dcérkou na poradni, kde ju okrem iného očkovali. Čo som však ostala prekvapená, 3 mesačnú dcérku postavila na nožky a pozerala ako sa drží. Ja som si myslela, že je to skoro. Prekvapenie nastalo podvečer. Zbadala som na členkoch modrinky. Dosť ma to vystrašilo. Nemáte náhodou skúsenosti?
Ďakujem
@1236lenca
hmmm neviem to sa mi nezda ze by postavila trojrocnu ako sa "drzi" na nozickach
ale my sme boli s drobcom ked bol maly u neurologicky, vlastne sme boli aj na kramaroch aj u obvodnej neuro, a obe mu skusali akysi "reflex" - ze ho chytili tak nejak akoby pod pazicky nad pasom, a skusali ze ci bude robit akoze krociky, dieta by malo nozicky v nizkom veku akoby striedat a "cupitat" po podlozke, tento reflex potom vymyzne a az ked je dieta pripravene (9-18mes) tak chodi. aspon tak nejako mi to obe vysvetlovali.
3-mes. dieta samozrejme nie je schopne stat, ale to co spominala saurian je pravda. Vsimla som si to u oboch mojich detoch. Dr. mozno skusala to.
Ake velke ma tie modriny?
@1236lenca Ahoj, doktorka skusala reflex dieťatka, patri to normalne k vyšetreniu, aby zistila či je zdravučka, to nema nič spoločne so stavanim na na nozičky ktore by si robila doma: S modrinami to nema nič spoločne, si myslim. Mne pri oboch chlapcoch skušala doktorka hned pri prichode z porodnice či maju spravne vyvinuty tento reflex 😉 , ako aj ine dalšie
@1236lenca ahoj, to vysetrenie bolo v poriadku, skusala, ci malicka nebude krcit nozicky pod seba, to by nebolo spravne, ak si nechala malicka rovno nozicky, tak je zdravucka. a modrinky moze mat aj z toho ako jej dvihas nozicky, ked ju prebalujes, to sa moze uplne v pohodke stat.
@1236lenca No mas nejakou divnou dr., ne? 😕