Ahojte maminky môj synček bude mať 5 mesiacov a už do narodenia má obrovskú modrí u na zadočku je to normálne?? Bol SC sekciou dakujem
To bude asi mongolská škvrna, modrina by už dávno zmizla 🙂
@babajaga1998 prikláňam sa k tomu co píšu dievčatá vyššie. Dcérka to mala tiež + ďalšiu cez pol chrbatika. Postupne to v prvých rokoch života zvykne vymiznut.
mongolska skvrna, dieta ma primiesane azijske geny. Neamte nahodou predkov madarov?
nasich susedov dievcatko to malo, dr. ich podozrievala, ci malu nebiju. 😨
samozrejme ze nie, obaja boli mad. narodnosti, take tmavsie typy.
@negymama obec môjho syna je róm a Maďar
@negymama malého otec je róma a Maďarska národnosti
@babajaga1998 úplne v pohode to môže byť, veľmi časté hlavne ak má jeden z rodičov viac pigmentu - tmavšiu pokožku. Pripadne ak nie on ale majú to v rodine. Zvyčajne to postupne vymizne. Nieje to v žiadnom smere vôbec problém a netreba s tým nič robiť. Ú nás to zaznamenávajú do zdravotnej karty pri narodení aby si to niekto nezamenil s modrinami a nestalo sa napríklad, že rodičov alebo jasle niekto obviní že spôsobujú dieťaťu modriny.
@babajaga1998 no vidis, a sme doma. Romovia pochadzaju z Indie, Madari maju takisto azijske geny, aj ked uz premiesane s europskymi a slovanskymi. Skvrna moze vekom vymiznut, najcastejsie sa vyskutuje v olasti krizov a panvy. Moj muz ma tiez mamu Madarku a najmladsi syn mal tmavu skvrnu pri genitaliach. Uz mu to zbledlo, ma uz skoro 12 rokov.
@negymama no pekne
@babajaga1998 Mongolska škvrna?