Ahojte chcem sa opytat moja dcerka ma 8 mesiacov a obcas ( vecsinou ked prideme domov z prechadzky) ma stred dolnej pery modry . Z kociara ju nevyberam cize zima jej byt nemoze po asi pol hodinke az hodinke to zmizne . Neviete z coho to moze byt? 🙂 dakujem
A s cim je najlepsie natierat usta ??
@martinka_p moja kamaratka ked mala babo tak to mali na vianoce a bola to plesen
@martinka_p my sme kvoli takemuto niecomu obehavali aj kardiologov.. na radu obvodnej doktorky.. nasa mavala fialove okolo celej pusy. ale nechcem ta strasit, kludne to moze byt aj zimou; doktorka kardiologicka nam povedala aj to, ze ked su male deticky unavene, krv sa im "stahuje" do dolezitych organov, cize sa jej pusinka / prsteky mozu docasne odkrvovat...
aj nasa to mala brali jej aj krv aj ju poriadne pocuvala ci nema nieco so srdieckom ale asi to bolo od zimy
Ona ma v strede spodnj pery nie okolo
@martinka_p kúp si normálne klasický balzam na pery ,ale tie klasiky a natri alebo aký krém jej dávaš na tvíričku na zimu kľudne prejdi aj ústočká a nezabudni to spomenúť dr.ak by sa to opakovalo ...
Mozem aj jeleni loj ?? 🙂
@martinka_p ano
Dakujem 🙂))
Ahoj, určite daj vedieť doktorke, môže to byť aj zo zimy, ale mojej sestre takto ako malej modrali pery a má veľmi vážnu vadu srdiečka.. 😢 Môže to byť jeden zo znakov. Nechcem ťa vystrašiť, určite to radšej neprehľadni, aj keď to nemusí byť vážne. Držte sa. 🙂
Ked nema modre nechtove lozka, tak je to zo zimy. Ked by mala aj tie, tak to spomen doktorke, nech jej spravia krvny obraz.