Modré ústočka 8 mesačnej dcérky

martinka_p
13. dec 2013

Ahojte chcem sa opytat moja dcerka ma 8 mesiacov a obcas ( vecsinou ked prideme domov z prechadzky) ma stred dolnej pery modry . Z kociara ju nevyberam cize zima jej byt nemoze po asi pol hodinke az hodinke to zmizne . Neviete z coho to moze byt? 🙂 dakujem

zita19
13. dec 2013

Ked nema modre nechtove lozka, tak je to zo zimy. Ked by mala aj tie, tak to spomen doktorke, nech jej spravia krvny obraz.

aristka
13. dec 2013

tak ako píše
@zita19 plus jej natieraj aj pusku aj tváričku ,keď ideš von ,môže to byť reakcia na zimu ,ak to doteraz nemala ..inak to spomeň aj dr.

martinka_p
autor
13. dec 2013

A s cim je najlepsie natierat usta ??

maribell
13. dec 2013

@martinka_p moja kamaratka ked mala babo tak to mali na vianoce a bola to plesen

zuzanocka
13. dec 2013

@martinka_p my sme kvoli takemuto niecomu obehavali aj kardiologov.. na radu obvodnej doktorky.. nasa mavala fialove okolo celej pusy. ale nechcem ta strasit, kludne to moze byt aj zimou; doktorka kardiologicka nam povedala aj to, ze ked su male deticky unavene, krv sa im "stahuje" do dolezitych organov, cize sa jej pusinka / prsteky mozu docasne odkrvovat...

azbestica
13. dec 2013

aj nasa to mala brali jej aj krv aj ju poriadne pocuvala ci nema nieco so srdieckom ale asi to bolo od zimy

martinka_p
autor
14. dec 2013

Ona ma v strede spodnj pery nie okolo

aristka
15. dec 2013

@martinka_p kúp si normálne klasický balzam na pery ,ale tie klasiky a natri alebo aký krém jej dávaš na tvíričku na zimu kľudne prejdi aj ústočká a nezabudni to spomenúť dr.ak by sa to opakovalo ...

martinka_p
autor
18. dec 2013

Mozem aj jeleni loj ?? 🙂

aristka
18. dec 2013
martinka_p
autor
19. dec 2013

Dakujem 🙂))

imanuel
19. dec 2013

Ahoj, určite daj vedieť doktorke, môže to byť aj zo zimy, ale mojej sestre takto ako malej modrali pery a má veľmi vážnu vadu srdiečka.. 😢 Môže to byť jeden zo znakov. Nechcem ťa vystrašiť, určite to radšej neprehľadni, aj keď to nemusí byť vážne. Držte sa. 🙂