Modré dlane pod palcom u malého dieťatka

babatkoo
20. jan 2017

Ahojte, s muzom sme si vsimli ze nas syn (20 mesiacov) ma modre dlane pod palcami na oboch rucickach. Ked mu tie miesta stlacame tak nereaguje na bolest ani tlak. Tak modrinu mozeme asi vylucit. Aj ked tie nam napadli ako prve pretoze chodit zacal iba pred 2 mesiacmi a casto este bacne na zem. Nemate s tymto skusenosti nahodou? Dakujem

bosoriak
20. jan 2017

@babatkoo To vyzera naozaj ako modrina, ale skor od bubnovania po niecom. Pockaj dva tyzdne, ci sa to bude spravat ako modrina, ak nie, tak chod k lekarovi.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babatkoo
autor
20. jan 2017

Dakujem, pockam tyzden ci to bude menit farby a popripade zbehnem lekarke. Bola som s nim v poradni v utorok a este to nemal inak by som sa spytala. Snad su to len zilky

babatkoo
autor
20. jan 2017

Tuto je to lepsie vidiet

dotka04
20. jan 2017

@babatkoo to mám aj ja 🙂 koža je tam tenušká a bledá, pod ňou prebieha (aj viditeľne) veľa žiliek, preto to vyzerá byť také modré 😉 Nič to nie je, neboj, keby si popozerala rúčky xy deťom či dospelým, nájdeš to isté 🙂

henrietak
16. nov 2021

@babatkoo Ahoj. Našla som tu vašu diskusiu. Nakoľko som si dva dni dozadu všimla, že naša malá (takmer 5 ročná) má rovnako modré ruky pod palcami. Zajtra s ňou idem k dr. Len sa spýtam. Ako to u vás dopadlo? Riešili ste to nejak ďalej? Ďakujem vopred za odpoveď 🙏

babatkoo
autor
17. nov 2021

@henrietak dobry den, dostali sme sa k chirurgovi, ktory ma vysmial. Ze to su normalne detske ruky a iba mu viac presvitaju zily. 🙈 viac sme to radsej neriesili 😁. No ja radsej 2x preverim ako sa na nieco vykaslat a potom si hlavu trieskat. Drzim vam palce aby to aj u vas bola iba taka malickost.