Spozorovala som uz zo 4 razy u mojej dcerky ze jej namodreli pery..nie okolie pier ale priamo ustocka...asi na 2 minuty a potom sa to napravilo. uz som volala aj doktorke tak nas objednala na kardiologiu ale az na 3.juna ...mam strach ked citam ze to moze byt nieco so srdieckom ☹ ...poradte mi prosim, alebo mi napiste vase skusenosti ...dakujem 😒
@sariana dakujem snad to bude aj u nas len taka pricina a nie vaznejsia 😉
@janulka156 ano aj ja som citala, ze srdce. No svagrinin maly ked sa narodil, vzdy ked plakal mal modre okolo ust a srdce ma ok. Neviem, nasa ma afektivny plac, nevie sa nadychnut ked ma extremnu bolest, alebo strach, nevie sa rozdychat, odpadne. Ze to vyrastu do predskolskeho veku, tiez zmodra okolo ust. Zevraj niejak ten bludivy nerv vytlaci z hlavy krv a znizi sa tlak ci co, ale neviem ci to bude aj Vas pripad. Nepisete , kedy jej zmodrie pera
dnes jej napriklad ked sa silno smiala so sesternicou...nikdy to nebolo po placi, ani tak ze by jej bola zima...vacsinou asi pri tom smiechu alebo grimasach
@darzneba
@janulka156 tak potom asi neporadim.... :(
Presne s tymto sme aj my vyplaseni leteli do detskeho kardiocentra.. nastastie to srdiecko nebolo, pani doktorka nam vysvetlila, ze male deti mozu "zmodriet" jednak od zimy (to som aj ja vedela) a jednak to moze byt aj unavou-ked je telicko unavene, "stiahne" si krv z okrajovych casti tela, aby dolezite organy fungovali ako maju...
v kazdom pripade vysetrenim na kardiologii nic nepokazis, ak ovsem nenatrafis na taku piiip ako my najskor, ked nevedela ani zo sona precitat a diagnostikovala jej taku diagnozu, ze sme plakali cela rodina.. nastastie potom v kardio-centre toto vyvratili a este pozerali ako puci, ze kde ta na to prisla... 😉
Drzim palceky 🙂
Urcite radsej na kardio chodte, modre sfarbenie pokozky signalizuje nedostatocne okyslicenu krv, co moze byt jeden z priznakov srdcovej choroby.
Mozno to nic nebude, mozno len nezrastena dierocka medzi komoramí, uvidite.
Drzim palce nech to dobre dopadne.
dakujem vam za prispevky snad to nebude nic ! 😒
@zuzanocka a kde ste boli v kardiocentre?
@janulka156 v Trnave
@janulka156 ja som riesila tento problem u mna a kardiologicka to zdovodnila nedostatocnym pitnym rezimom...ale v kazdom pripade vysetrenie u kardio odporucam...