Mam malu dcerky a ma problemy z mocom stale ide sikat a chcela bi som sa len opitat ze je na to aj antibiotika pre 4rocny na alebo sa natom ostava na tom do nemocnici alebo ako davam jej urinal sirup ale nepomaha jej to. Dakujem
odporucam pekne zajtra nabehnut k detskej lekarke so vzorkou dcerkinho ranneho mocu, popisat problemy a lekar moc vysetri a ak bude treba tak antibiotika predpise. pokial nema vysoke horucky ci ine problemy, hospitalizacia by nemala byt potrebna.
Čo len z neho vyrastie....svatá ty prostoto 😂😂😂
@bashawelle niee ona nema horucky vobec len to ze ide sikat kazde 5minut pojdem snov zajtra uvidim noo co povie
@judar bohuzial alebo nemam dobry mobill. A ked ta to trapi nepis.
@cecilia68 steba co virastla hmmmm. Pochval saáa
🙈
O com pises? Ved toto je des a hroza. To sa ani na mobil neda vyhovorit.
Ale k teme (ak som ju dobre vylustila). Nepises, ako dlho to trva, ale uz davno si mala byt u lekara. Tato moznost ta nenapadla?
jeziskove violoncela .... to co je za novy sport, vyhovarat sa za otrasnu gramatiku na mobil? ked uz mobil upravuje, tak na uz existujuce slova. dety a sikat v ziadnom textovom slovniku neexistuju.
a ak ma mala problemy s mocenim (mocenie, max cikanie, nie sikanie), tak mydli k lekarovi.
@sisi123123 Ty už nič nepíš a hlavne sa nerozmnožuj 👎
@cecilia68 na to dava velki pozor 😂 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/menzes-mi-meska-10-dni-2/
@matazirafa Aj "celá hlava" ju rozbolí .... ojojoj.....
@beky1813 us som snov bolaa povedala ze moc ma vporiadkuu a dala jej antibiotiku ale stale to istee pitala som jej nejaky caj povedala ze cajj nemoze pit tak ja neviem aka to je dochtorkaa ale viberiem jej kartu a pojdem inde snovv
problémy s pravopisom...kriste pane 🙄