Dcéra mala zapal močových ciest ako dojedla antb. po dvoch dňoch mi zasa začala chodiť častejšie cikat. Dávam jej urinal sedavy kúpeľ v repiku aj urologicky čaj Dcéra má 2 roky. Mal niekto tiež takýto problém co pomohlo ďakujem. 🙂
@taktotedanie ako citlivosti ? Mala krv v moci aj leukocity .
@majkaocka áno mala stále do teraz ich ma . Ak ju boli brusko a ma teploty tak už viem že ma zas chytene močové cesty riešili sme to aj ma nefrologii ale pani Dr. Bola dosť drzá ( riešila to čo by nemala ) a čo sa týka toho opakovaného zápalu a tej krvi v moči . Ze je to proste dedične . A že krv v moči je tam preto pretože ľadviny sú obalené ako keby v syttku more ma malé dieročky ale tie naše sytka majú väčšie dierky . Nič viac k tomu nepovedala . A ako píšem pred tým urinal a urologicky čaj nám zábera obliekať teplo stále ponožky na nohách proste suché teplo pomáha najlepšie .
@majkaocka tak mali ste ziadat vysetrenie na K+C vysetrenie kultivacia a citlivost kde by zistili aku bakteriu ma v moci a ake antibiotika na to zaberaju nie naslepo nastrelit lieky a mozno nezabrali a znova aa infekcia rozvinie
@taktotedanie čakali sme na vysledky a až potom dala antibiotika tak si myslím ze dala ake mala idem zajtra dať moc na vyšetrenie .
@majkaocka ano biochemicke vysetrenie a to nie je to co som pisala ja
@taktotedanie ale z kultivacie vyšli dobre
@majkaocka asi sa nerozumieme ale nevadi
Ak jej vysiel v moci chemicky leukocyty a krv je tam zapal
Coze v kultivacii by vysli bakterie
@majkaocka antibiotika mala nasadene podla citlivosti? Podla mna sa doktorka netrafila do antibiotik