Ahojte,
môj synček sa narodil s nevyvinutou pravou ušnicou, respektíve ju má zdeformovanú. Chcem sa opýtať, pozisťovať si, či nemáte skúsenosti s touto diagnózou. Na nete toho veľa nie je, mňa by zaujímal každý postreh, každá skúsenosť. Ďakujem.😊
@jaruska8 ahoj,nemam skusenost ️ale prajem drobcekovi vela zdravicka . Viem,ze kedysi davnejsie som tu citala Nieco podobne ..Ta maminka Je tu tiez na konikovi a zije tusim v Anglicku.Jej syncek tiez mal nieco podobne..️️ale tusim boli niekde Na operacii.Ak najdem ,dam ti vediet..drzim palceky..
Ahojte aj moja dcéra sa narodila stouto diagnózou. teraz už bude mať 19rokov tak sa rozhodla ísť na operáciu ale zatiaľ ani počuť nechcela onej .
Ahoj, môj synčeka ma mikrociu usnice, ľavej, má 2 roky
ahojte
riesil tu uz niekto okuliare pre dieta s mikrociou? ako system uchytenia mate?
vdaka
@lubita592 ahoj, zatial s tým nemáme skúsenosti, ale minule mu babka priniesla detské slnečné okuliare čo našla doma a mali sme tiež problém ... troška si aj poplakal, lebo mu to padalo, minule som premýšľala žeby som mu aj nejaké kúpila na leto ale tiež neviem ako by sme to uchytili, raz som videla v nejakom časopise reklamu a tam boli detské okuliare s gumičkou, takou peknou farebnou, bola hrubšia ... možno by to mohlo držať
http://www.stastnyhrosik.sk/stastnyhrosik/eshop... (asi takto to vyzera )
Ahojte, my mame tiez synka s mikrociou na pravej strane. Nedavno mal rok. Pochodili sme vysetrenia vo Viedni a v Brne tak mozem posunut info ak mal niekto zaujem.
@danielamosorjakova Ahoj, ja by som mala. Ďakujem.😊
Ahoj Jarka, 0908471291 je moje tel cislo, kludne mi napis na wiber alebo whatsup nech je komunikacia rychlejsia ;)
@danielamosorjakova Ďakujem.
Ahojte @jaruska8 a @danielamosorjakova
,tiez by som mala zaujem o blizsie info.Nas Timko 4r ma zdeformovanu lavu usnicu a sleduju nas na kramroch...ja vsak isto chcem skusit zahranicie.
@lubita592 kludne mi napis 🙂 moje cislo je vyssie
Ahojte @jaruska8 a @danielamosorjakova
,tiez by som mala zaujem o blizsie info, mam synovca s mikrociou na laveh strane....
Nikto nič? Viem, je to pomerne vzácne...😕