Ahojte, synovi jedno vajko stale vyskakovalo naspat do bruska, preto ho v decembri operovali. Vsetko prebehlo OK, ale odkedy sa mu to zahojilo, tak mu to vajko opat akoby vyskakuje, ale kedze je prisite o miesok, tak vyskoci len tolko, kolko ho pusti miesok. To mi povedala lekarka, ze je normalne.
@sandri no kvôli tomu neschadzaniu som si práve myslela, či to nie je slabinovy pruh. Dcerke sa tak zacvakol vaječník a tiež sa jej nehýbal a vraj sa to deje aj s vajkom u chlapcov. Najčastejšie do 4 rokov. Pozeral to chirurg, či pediater? Lebo nám to pediater nezdiagnostikoval správne a skoro o ten vaječník prišla..
Nám sa zasa zväčšil semenník dostala sa tam tekutina a tiež mam čakať ci sa strebe alebo nie... Ale vyzerá to otrasne😫
Ale ja mam dojem, ze posledne dni je to vajko vyskocene stale - vzdy ked ho prebalujem, je hore a dnes som pozerala aj pri kupani a hoci bol maly v teplej vode, aj tak bolo hore. Stretol sa s tym niekto? Dalsiu kontrolu mame v aprili, vraj mame sledovat, ci zide dole, ak ano, je to ok. Lenze ja zacinam mat dojem, ze dole neschadza ☹