Migrujúce vajko

sandri
20. jan 2019

Ahojte, synovi jedno vajko stale vyskakovalo naspat do bruska, preto ho v decembri operovali. Vsetko prebehlo OK, ale odkedy sa mu to zahojilo, tak mu to vajko opat akoby vyskakuje, ale kedze je prisite o miesok, tak vyskoci len tolko, kolko ho pusti miesok. To mi povedala lekarka, ze je normalne.

sandri
autor
20. jan 2019

Ale ja mam dojem, ze posledne dni je to vajko vyskocene stale - vzdy ked ho prebalujem, je hore a dnes som pozerala aj pri kupani a hoci bol maly v teplej vode, aj tak bolo hore. Stretol sa s tym niekto? Dalsiu kontrolu mame v aprili, vraj mame sledovat, ci zide dole, ak ano, je to ok. Lenze ja zacinam mat dojem, ze dole neschadza ☹

lula313
20. jan 2019

@sandri nemá slabinovy pruh? Nájdi si na Google obrázky.. radšej ho skoč dat kuknut doktorovi😕

sandri
autor
20. jan 2019

@lula313 boli sme u lekara minuly tyzden, vraj je to v poriadku, ak vajko schadza aj dole. Lenze ja mam dojem, ze neschadza ☹ pruh to isto nie je.

lula313
20. jan 2019

@sandri no kvôli tomu neschadzaniu som si práve myslela, či to nie je slabinovy pruh. Dcerke sa tak zacvakol vaječník a tiež sa jej nehýbal a vraj sa to deje aj s vajkom u chlapcov. Najčastejšie do 4 rokov. Pozeral to chirurg, či pediater? Lebo nám to pediater nezdiagnostikoval správne a skoro o ten vaječník prišla..

lucia5869
23. jan 2019

Nám sa zasa zväčšil semenník dostala sa tam tekutina a tiež mam čakať ci sa strebe alebo nie... Ale vyzerá to otrasne😫

sandri
autor
23. jan 2019

@lula313 on bol na operacii, cize robil nu to chirurg. A je vedeny v evidencii na urologii na kramaroch, chodime tam na kontroly.

lula313
23. jan 2019

@sandri aj naša bola operovana na Kramároch, myslim si, že sa na ich názor mozes spoľahnúť, sú tam odborníci..