Methicilín - rezistentný staphylococcus Aureus

lussy013
14. mar 2013

Ahojte vie mi niekto poradiť mala niektorá z Vás problém s infekciou u novorodenca nazývanou MRSA ? stále nám stupal bílírubín tak nás vzali do nemocnice tu zistili by to mohla byť infekcia v moči a vraj nejaká MRSA infekcia ako to býva v nemocniciach nikto nič nepovie pokiaľ nemusí každý odpovedá vyhýbavo.Chcela by som vedieť či mala niektorá skusenosť s touto infekciou aký bol priebeh koľko trvala liečba a takďakujem za odpovede.

lula5552
25. mar 2013

@lussy013 -Ahoj my sme v nemocnici na kramaroch,maĺemu idu operovat srdiecko no tiez mu zistili stafilokoka,tak ho musia liecit najprv,cistim ho kazdy vecer aj rano cele telo takymi roztokmi,a nostek aj ustocka dene aj 8,9krat takou vodickou a neviem cim vsetkym. Tiez by som potrebovala vedet ako dlho sa ta hnusoba v tele drzi a ci mi toto cistenie pomoze.

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lula5552
25. mar 2013

@ajkapajka1 aha a co teda,ako ho budu dalej liecit,ked mu tato liecba nepomoze,myslis že tu budeme muset tak dlho byt,aj ked mu to teraz nepomoze,alebo nas poslu na preliecenie domov?teraz v stredu mu budu robit stery tak som zvedava,fakt neviem kde to mohol obchitit,ma len 4tt z porodnice sme boli len necele 3tt a uz zasa tu

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tara
26. mar 2013

@lussy013 nas maly ho tiez dostal v porodnici, ked sestra nedodrzala spravnu hygienu pri cisteni pupceka. pupcek mu hnisal a keby sme nemali suseda lekara, ktory sa prisiel nanho pozriet a hned nas poslal do nemocnice, ze ak by sa neliecil, tak mu napadne pecen s dozivotnymi nasledkami. tam postupovali tak, ze mu davali ATB DALACIN + mu 3x denne umyvali pupcek antibiotikami a pustili nas az vtedy, ked mu to prestalo hnisat. cize ako mi vysvetlili, na kozi mu ho ako tak zlikvidovali, ale v tele mu ostane a zavisi od jeho imunity, ako si s nim poradi pri chorobe, kedze sa moze kedykolvek prejavit. zatial je to ok, aj ochorenia prebiehaju mierne, takze naozaj zavisi od jeho IS. my sa chystame zlikvidovat ho homeopatiou, kedze ja mam s nou velmi dobre skusenosti a lekar mi povedal, ze ho dokaze zlikvidovat.

lula5552
26. mar 2013

@ajkapajka1 ja som vysetrena som negativna mne to urobili tu v nemocnici,neviem povdala dnes doktorka ze ak nepomoze toto cistenie jazyka a ustociek tak mu daju antibiotika z vraj su nato ale su dost zatazove na organizmus tak uvidime co bude. ak zas bude brat antibiotia tak zasa ho nemozu neviem kolko operovat to je cele na figu. dufam ze mu tie vodicky pomozu. on nema ziadne priznaky on ho ma v nosteku alebo v ustach neviem