Ahojte babule. Potrebujem poradit.. Mam mesacnu dcrku a mame problem, ze stale grckame a hlavne posledne dni. Vzdy hned rano vygrcka ale take uz zdrcnute mliecko. No je to poriadna davka a aj pocas dna a hlavne ked sa zacne jedovat tak to viem, ze to pride. Je len kojena. Pred tyzdnom ked sme boli na poradni tak dr povedala, ze deti grckaju a je to v norme lebo su pahltne. Tak neviem ci ist k nej, ze grcka take velke davky alebo je to naozaj v pohode. Dakujem 🙂
Teraz priatel volal dr, ze mame skusit robit prestavky na odgrgnutie pocas kojenia a ak sa nezlepsi tak zaajtra mame prist. Tak som zvedava. A ak by mala ten reflux tak mozem ju nadalej kojit ci budeme musiet ist na umele??
@csenibaba
@gogolienuska mozes skusit Nutriton. Nam Nutriton poradila pediatricka a pomohlo nam to. Viac sa docitas na http://www.nutriklub.sk/produkt/nutrilon-nutriton
@gogolienuska Jednoznačne odporúčam Nutriton. Môj syn tiež grckal, no neskutočne. Po nasadení Nutritonu celkom prestal.
Ahoj. moja ties vsetko vygrckala a este aj ckala a nakoniec bola az zahlienena od sunaru. bolo to hrozne doktorka nas posielala na rozne vysetrenia az nakoniec som objavila nutricny koktejl ktory mozu od 6 tyzdnov. us ma 10mesiace a este stale jej davam koktejl a rano a vecer sunar.
my sme mali rovnaký problem, a bolo to pahltnostou. vzdy ju kojim uz tak ze ked chce a kolko chce, po 7mich minutach dam grgnut a pokracujem v kojení, a uz je to super od 3tieho mesiaca 🙂 problem je len ked spi v noci 8 hodin a potom pahltne papa 🙂 reflux nemame 😉
Dnes sme boli u lekarky a povedala nam, ze kedze mala pribera (za 10 dni sme pribrali 300g) tak nema dovod to riesit. Tak asponze tak 🙂
nam takto zacala kolika.. par dni to bolo iba vracanie. potom plac a vsetky tie "procedury" okolo toho.. skusali sme masirova.. skaakat. cvicit.. rozne pripravky.. nakoniec nam znama ktora je pediatricka odporucila kvapky Coliprev s enzynom laktazy. po par dnoch sa malej polepsilo.. o 2-3 tyzdne bolo po kolike 🙂
moze to byt kludne iba pahltnost.. moja mala keby moze tak na prsniku je cely den.. a papka si.. samozrejme 3/4 z toho vygrckala.. potom som ju musela uz nasilu odstavovat a kontrolovat kolko toho zje..
druha dcerka mi ale takto zacala kolikovat... ze vracala.. a dost.. pediatricka nam odporucila nasadit kvapky s enzynom laktazy - Coliprev.. pretoze mala vracala lebo neveddela stravit to mlieko.. cukor. z toho bolesti. plac a tak.. po kvapkych sa jej ulavila a asi o 2 tyzdne bola uplne v pohode 🙂
Ahoj malá má zrejme reflux-aj u nás to bolo podobne...