Ahojte.Poradi mi niekto??Mam mesacnu dcerku ktora ma teplotu 37,8...co jej mam dat???
do 38st. netreba nič davat detickám... ak bude vecer viac ako 38st. tak potom ako vravi evinkal 😎
Ahoj u deticiek 37,8 nie je teplota az nad 38,3 sa davaju sirupceky alebo cipky...
Ahoj, aj ja mam mesacnu dcerku a prave dnes sme boli u lekara, lebo nam uz 3 dni place a ma zvysenu teplotu. Mala 37.6 a lekar predpisal paracetamolove cipky, vraj ma virozu a toto je proti bolesti a teplote... A ked citam, co tu pisu baby, ze cipky davat az od 38, tak som trochu zmatena 🙂 Mate niekto viac skusenosti? Ako je to? Davat / nedavat ten paralen?
Ja dávam malému Nurofen.
Včera som bola s malým u dr. tiež zvýšené teploty ☹ vraj to vyzerá na virózu, urobila výter z hrdla a dávam nurofen, ak slabšie reaguje, tak dám panadol. Ešte mi odporučila homeopatiká pri teplote nad 38,5 belladona 5ch, na imunitu kvapky kaloba a probiotiká (dophillus). A od horúčky dávam, až keď má 38, skôr nie, aj keď mám občas nutkanie, aby som mu uľavila, ale pre podporu imunity a obrannyschopnosti organizmu by som mu iste veľmi nepomohla. Asi to budú zúbky 😉
Ja som davala paralen čipky aj dcerke a teraz davam aj 5 mes.synčekovy nurofen dcera nemože po použiti mala reakciu nežiaducu.
ahoj,ak máš NUROFEN sirup,alebo paralenové čípky pre detičky,ale najlepšie ak nevieš z čoho,radšej ísť na pohotovosť