Potrebujem pomôcť s našou malou prosím. Zajtra bude mať mesiac, už asi druhý deň má veľmi riedku žltú stolicu, no má aj silné kŕče akoby sa nevedela vykakať. Prosím poraďte mi čo s tým treba robiť, ďakujem 😉
@iviak11 žltá riedka stolica u mesačného dieťatka je v poriadku, nakoľko papá len mliečko a krče - to je kolika, žial býva denne v určitý čas a prechádza v období 3 mes. prešli sme si tým... skús kvapky coliprev, alebo babycalm a rektálnu rúrku... krče má s toho že má črievka plné vetrov, treba cvičiť s nožičkami
Ďakujem baby 😘
Ano, moze to byt kolika, ale v pripade dlhsie trvajucej nadchy hrozi dehydratacia. Zasla by som za obvodnou a nam pomohli baby pearls prasok. Je to pre starsie deti, ale nam ju dala detska od narodenia a davala som tretinu kavovej lyzicky do odstriekaneho mliecka 2x denne. Zaberalo to do 20 minut. Vela zdravia a energie.
moja mala dva dni len cikala, co je OK, kedze je plne kojena, ale potom dostala strasnu hnacku jeden zase len cikala a dnes opat hnacka a este sa mi aj povracala...neviem, co to moze byt...
@iviak11 zavolaj na pohotovosť je to veľmi malé bábo, určite Ti poradia. Je rozdiel či má hnačku ročné , alebo mesačné dieťa. Riskuješ, že sa dehydruje.