Mesačná dcérka grcká

domca92
19. nov 2015

Prosím vas moja mala ma mesiac a po kojeni grcava doktorka mi dala nutriton že to môže byť reflux ale že ked pribera sa s tým nič nerobí,tteraz ale začala grcat tak 1,5 hodiny občas aj 2 hodiny po kojeni a nechápem že prečo až tak neskoro grca,prosím vas ktoré ste mali skúsenosti

mia265
19. nov 2015

Aj môj vracal, veď ešte sa mu všetko vyvýja, časom ho to prešlo

zuska2001
19. nov 2015

nerieš to, my sme tiež grckali, hlavne, ked sme vypili viac, ako sa zmestilo do bruška. na škatuliach písu také množstvá, že to dieťa ani náhodou nevypije na raz, skús mu dať menej a častejšie. my máme 8 mesiacov a stále pijeme max 150 ml na jednu dávku, čo je podla škatule asi pre 5 mesačné. len dávaj 1 odmerku mlika na 30 ml vody a zisti si, kolko je pohodlne množstvo pre tvoje baba.

domca92
autor
20. nov 2015

dakuijem dufam te ju to prejde

sosanna88
20. nov 2015

Moja 3 rocna grcia ked sa jeduje aj 3hodiny po jedle :D
...a teraz vazne, tiez som mala ,,grcka,,. Ja asi ani nepoznam dieta, ktore negrcka/grcia...a hlavne take male. Pokial pribera a negrcia vyslovene prudom, tak to treba len preckat. Nejake nutritony a neviem co je podla mna zbytocne (z vlastnej skusenosti). Nasu to preslo tak po pol roku ked zacala jest aj nieco ine ako len mlieko.

ellen
20. nov 2015

ked ti grcka, davas aj odgrgnut? podla starsej viem, ze ked som nedala odgrgnut, grckala neskor, mladsieho som davala a ten vygrcol raz viac, raz menej. inak na koliky a nam pomohlo aj na grckanie som davala infacol, ale kojila som. ak nemusis, neprechadzaj na umele mlieko, ale ak sa neda, tak to nejak neries. prejde to okolo 3-4 mesiaca. treba to len vydrzat. a hlavne, nebud v strese a daj na vlastny pocit, ten ti poradi najlepsie :D

tjaden
21. nov 2015

@domca92 ahoj dcérka si nechcela odgrgnúť ale zvracala väčšinov v prípadoch keď si odgrgla tiež aj 2hod po jedení. Aj z nutrilonu. Od začiatku 4mes nezvracala ani raz až do jedného roku keď sa pozvracala v aute 😀