Meriate 3 ročným konečníku teplotu??
@eririka nie používame bezkontaktný teplomer. Aspoň ho nemusím v noci budiť a zlostit s teplomerom keď je chorý
@lenuska9999 Je presny?
Nikdy som nemerala v konecniku detom za mna je to otras, vsak kup meranie na celo a za 2 sekundy je teplota uplne presna a neterorizujes dieta pchanim do ritky
Bezkontaktný teplomer je najmenej presný, nekvalitný a je úplne jedno za akú cenu kúpiš.
Od narodenia som merala klasickým ortuťovým pod pazuchou, meranie v konečníku sa mi zdá maximálne nepríjemné, u 3 ročného dieťaťa si to neviem vôbec prestaviť
@tehotna40 aky teplomer mate?zvazujem konečne kupit aj ked sme raz kúpili a onicom mera preto zhanam co presne kedze v nkci mi je prakticky ďakujem
@zuzkaa1991 chcela som ešte dopísať len nám vypadol net, tento mali na detskej pohotovosti tak som sa pýtala ci meria správne , nakoniec som sa rozhodla ho kúpiť. A ako som už písala vyššie, nie raz som skúsila odmerať normálnym a potom týmto a nestalo sa mi ani raz žeby odmeral zle(sem tam nejaké ze 37.8-37,9 -fakt mini odchýlky) meria dokonca aj teplotu v miestnosti alebo teplotu vody (napr pri kupani). Takže ja len odporúčam 🙂 ale prajem všetkým veľa zdravia aby sme žiadne teplomery nepotrebovali 😊
Merala som dcerke aj v konecniku ale presla som na meranie pod pazuchou. Uz jej je to neprijemne v konecniku. Ma 2r. Tym bezkontaktnym tiez velmi neverim, mame ho ale pouzivam ho len v noci ale aj tak zmeriam este aj pod pazuchou. :D
Ja som meravala v konecniku do cca 6 rokov. Podla Dr to je najpresnejsie. Dcerka neprotestovala.
@podkolienka951 preboha… tak velkemu dietatu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@h2 tak sa zdá, že to nie je prvý krát https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/ako-meriate-teplotu-2rocnym/
@pallacinka29 Dcerka s tym problem nemala a ja som mala istotu ze teplota bola odmerana spravne.
@bashawelle asi mas pravdu 😂😂
@podkolienka951 no z podobných diskusii pod touto sú asi 3 od tej istej autorky. Len sa nejako nerozbehli 🤷♀️
Moja ma 2 a meriame pod pazuchou. Neexistuje, ze by si dala zmerat v zadku. Normalne sme jej to vysvetlilj je s tym ok. Mame aj bezkontaktny, ale vzdy ak sa da radsej klasickym.
@tehotna40 ďakujem super take mini odchýlky newadi my sme kupili pred 4r v lidl a onicom ma 38 a ukazr 37 alebo 36🙈 takze fakt dlsiu dobu planujem kupit .... a kupim z vyplaty teraz 🤣 naisto tak my nemáme teploty max poldna len teraz koncom juna mala 5 dni 🙈 ale som zvedavá co.ma caka zas ked od zajtra ide opäť do škôlky
@zuzkaa1991 škôlky sa bojím aj ja, teraz som mala malého 2 mesiace doma a teraz cez prázdniny majú našťastie tento rok zavreté lebo bol malý záujem. Stále bol chorý každý týždeň. Dali mu na september bronchovaxom.
A tu teplotu je najlepšie merať na spankoch alebo v dolnej časti čela nad nosom(podľa mojej skúsenosti.
@tehotna40 tak tento rok nam fakt neprial my tiez 4dni v skolke 4tyzdne doma....az v juni vydrzala 4tyzdne teraz sme boli pri mori takze fakt som zvedavá co schyta kedze je nejaka crevna viroza co sme.presli doma plus.ine virusy...ale zas nechcem aby bola dlho doma celkom si ku koncu zvykla na skolku preto idem supnut na dva týždne v auguste maju zatvorené
Prvému synovi ano, keď mi nechcel držať pod pazuchou ale našťastie teraz už máme vymoženosti v podobe teplomera, ktorým len zasvietime na čelo 🙂