Dobrý deň chcem sa opýtať či to z vás už mal , môjmu bábätku nenamerali uška v nemocnici ani jedno ptm sme išli o 2 týždne zas na kontrolu ale zas nič som stoho naozaj smutná , a iba rozmýšľam ako to dopadne pondelok sa mám objednať na krcne v Bystrici je možne že má nepočuje ? Veľmi sa toho bojím ako to dopadne
mali sme tento problém... idete do BB? do nemocnice?
chodíme tam pravidelne každý rok.
@magdalena8777 nám sa jedno uško podarilo zmerať až na tretí krát
@deti95060810 áno ideme posielajú nás do BB keď nám ešte nenamerali a vy ste mali taký problém na oby dve uška ? A už je všetko u vás poriadku ako ste dopadli
@tim23 namerali vám ešte v pôrodnici?
@magdalena8777 ahoj neboj sa, mpj v porodnici merali trikrat a nic, potom o mesiac a nic, potom cistenie na ORL, jedno usko konecne namerali (trvalo to hodinu) o dva tyzdne zase meranie, uz aj druhe usko namerali (asi po polhodine).
@magdalena8777 nie, v pôrodnici nenamerali. Po mesiaci od prepustenia sme boli na ušnom, tam nenamerali. Potom o 2 mesiace zas na ušné a už namerali veľmi rýchlo
keď ste sa objednávali , tak koľko mala mali/a , čakali ste dlho? Na to meranie
@deti95060810
@blaazi dobrý deň môžte my prosím vás opísať ako to bábätku robili ? Tak ako v pôrodnici iba prístroj či aj niečo viac ? Ďakujem krásne za takú peknú odpoveď ☺️ dúfam a verím že to dopadne aj nám tak pretože tento starach je hrozný , v pondelok iba sa mám objednať čakali ste aj vy dlho ? Či hneď vám dali termín
@magdalena8777 dcére jedno uško v nemocnici namerali... druhé nie. a ani na žiadnom meraní na žiadnom orl.
nakoniec bola diagnóza dosť zdrvujúca pre nás rodičov... a dokonca aj na to dobré uško ktoré namerali v nemocnici...
hádam sa vám bude lepšie dariť.
@magdalena8777 termin na orl sme dostali cca tyzden po neuspesnom kontrolnom merani 3 t po porode, hned v ten den sme mali zase meranie oae, hned pocisteni usiek. Bolo to uplne to iste ako v porodnici, vlastne to aj robili sestry z novorodeneckeho odd tym.istym pristrojom.
Ak by dieťatko nenamerali do polroka, pozrite si nepocujucedieta.sk a fb skupinu Dieťa s poruchou sluchu.
Skúste menej stresovať. Dieťatko potrebuje čo najpokojnejších rodičov - aj počujúce aj to, čo má poruchu sluchu.
Veľmi držím palce, aby bolo všetko v poriadku. Držte sa 🙂.
@magdalena8777 pokiaľ dostaneš odp prečítaj si podobné témy pod tebou