Mam 12 rokov, menzes mam 1 rok a 3 mesiace. Často mávam nepravidelný menzes, viď screenshot. Cvičím 6 krát do týždňa, jem normálne. Je to v poriadku? Koľko rokov môžem ešte mávať nepravidelnú?
@spadnutaslivka dobre ďakujem
Vela. Aj do 18 ci 20tky.
@ivangeline aha, ďakujem za odpoveď. A prečo to tak dlho trvá? Niekto hovorí ze nepravidelná môže byť iba niekoľko mesiacov od prvej menštruácie
@ivangeline závisí, kedy začne prvá. Ale zvyčajne 2-3 roky trvá, kým sa upraví. Ak má od 11 rokov, tak do 18ky by to už bolo fest dlho.
@spadnutaslivka Mne trvalo pomaly 6 rokov.
@lalalala98753 nie...zvycajne pisu a hovoria o rokoch..
Ja mám celý život nepravidelnú ...ak nepočítam keď som mala antiku vtedy som mala pravidelnú ale myslím že sa ti ešte úpravy tiež mám doma 12 ročnu manželovu dcéru a tiež jej sem tam ešte mešká ...nemá ju ako hodinky presnú ...pekný dník prajem 😊
@lalalala98753 ja som to mala takisto, asi do 15-16 🙂 je to normálne.
@mamina87 ďakujem
@mamina87 tak ale určite nemáš s pauzami 2 mesiace... alebo áno? ja som do pôrodu mávala tak do 40 dní, potom sa mi to upravilo na cca 30-35, ale už to nie je 60-90 ako za čias prvých rokov.
@spadnutaslivka ja by som mohla knihu napísať ohľadne menštruácie 🤣 tiež mám mesiace že normálne príde kedy má...inokedy zas mam cyklus 50 dnovi ....momentálne mám zvláštne špinenie keď sa utriem do ružová a kus hnedé na vlozke ...zajtra si robím tehu test tak som zvedavá čo na mňa zajtra kukne....nesnažíme sa ...máme spolu 5 deti takže si myslím že dosť na dnešnú dobu
Ja som mala nepravidelnu cca 10 rokov…takze chce to len trpezlivost 😊
kým sa to upraví, to môže v takomto veku kľudne aj 3 roky trvať. Môžeš byť pokojná ;)