Mám 13 a mám 3 menštruáciu za život. Zatial ju mám pravidelnú. Dostala som ju v pondelok a včera (štvrtok) celý deň nič. Myslela som si že mi už skončila ale dnes (piatok) som išla na wc a tam krv. Je to normálne? Prosím nepíšte že sa mam opýtať sestry alebo mami lebo nemám s nimi moc dobrý vztah 😀.
@katkamatka7 ďakujem za odpoveď😊
Ked som bola v tvojom veku a este urcite takych 5-8 rokov potom, som vzdy takto krvacala. Jeden den pauza po cca 4 dnoch menzesu a potom opat krce aj krv a menzes dalsie 2-3 dni. Vekom sa to ustalilo, cyklus skratil, prestavka zmizla, bolesti sa zmiernili az po porode.
Haha ty si jak moja mala tiež 13 rocna sestra 🙂 tiež je smutná že raz ma , raz sa skončí už ma slabú a za pár hodín sa zas spustí 😀😅telo si pomaly zvyká , daj mu čas
Je to ok, mam to tak od zaciatku a trva mi iba 3 dni s tou pauzou. Mam zdrave babo a uz 36 rokov. Takze v poho
@ptmt1011 mama mi povedala iba také základné informácie ktoré som už vedela. Nieže by sme sa nebavili alebo tak skôr sa nerozprávame o takýchto veciach💁🏻♀. No mám 15 ročnú sestru a povedala mi o tom určite viac.
Ja som mala od 11 pravidelný bez problémov, ale áno v dospelosti sa mi to stalo tiež.Myslela som si, že skončili a spustili sa trochu.
Telo si len zvyká, stále sa vyvíja, nemusíš mať obavy. Maternica nekrváca lineárne.