Dobrý deň baby. Pred hodinou ked som dovysavala vsimla som si že moja dcera (11r) place. Ja sa jej pytam : A co ti je? A ona ze : vidim zle na lave oko a velmi sa bojim. Po pár minút sa to vratilo do normalu ale ešte stále plakala a boli ju trosku hlava. Ona stale len bojim sa bojim sa... A uz neviem co robit 🤔 stale riesi nieco ine..
@doriiis Ona hovorí ze ju len niekedy zaboli okolo oci
@lubinka2110 ...kedy? Keď číta? Keď ma zatvorené, otvorené oči,či len tak hocikedy?
@doriiis hocikedy
Skús s ňou skočiť na očné.S týmto neporadím.Keby ju bolela hlava,tak v tom sa vyznam dost
Mala svoj prvý atak migrény s aurou.
@doriiis ale migrena naozaj odide sama… ako dlho trva, je rozne.
@lubinka2110 tie priznaky - oko a nasledne bolest - by aj sedeli. Odporucam zacat ocnym vysetrenim a aj neurologia.
Vyšetriť oči. Ms už mala? Pije dosť?
@januska12323 Áno ms už mala a pije kedy ako. Raz vypije veľa niekedy málo
@lubinka2110 a aky to ma u nej vlastne priebeh? U mojej dcery to bolo tiez oko (volala to, ze “ocko ma varuje”)a nasledne bolest. Kym bola mensia, bolelo celo a neskor, ked bola starsia, jednostranna bolest okolo oka - ako u dospelych. Trva to par hodin. Ked bola malicka, iba vracala.
@simsalabim No dnes to bolo prvý krat len ju boli to oko a to je vsetko
@lubinka2110 ak stale zle vidi a je nepokojna, sla by som na urgent. Ocna aura byva predzvestou migreny, ale netrva hodiny.
Strašne chaoticky si to napísala.Boli ju teraz hlava?