Mazľavá ťahavá stolica u 2,5 mesačného bábätka

peta147
21. jan 2022

Dobry den maminky, mam 2,5mesacneho chlapceka. To ze mame silne koliky uz neriesim...ale zacala som mu na noc davat um sunar ar aby sa aj zasytil viac a trosku viac pospal - inak kojim kazde dve hodiny v noci aj cez den - a aby ho na noc nenatahovalo brusko. Lenze prestal kakat..resp puci sa snazi ale nejde. Az kym nedam rurku a vtedy nieco vyjde..ale ma to taku mazlavu konzistenciu..tahavu...farba zlta.. je to tym um? Ci mnou a ze jem/pijem kravske mlieko? Kym som cisto kojila kakali sme aj viac krat za den. Priberat priberame pekne..dakujem za odpoved maminky.

evica17
21. jan 2022

@peta147 asi by soms tym sla k pediatrovi. Nas mal take kusky mazlave, a s tym zvykne byt problem, (uz si zial nepamatam co presne) tak dr to potom sledovala. Nastastie u nas to bolo v pohode.

im709vf
21. jan 2022

@peta147 podla mna je to tým mliekom AR. Sunar je zahusteny sv. Chlebom, on v podstate len prejde cez tráv. Trakt.

ivangeline
21. jan 2022

Ja cely cas dojcim ale musim napisat .. ze stolica sa casom meni. 🙂 A tiez nemusi kakat aj viac ako tyzden. Moj ma teraz cpskoro 5m a uz asi 4x sa zmenila stolica..