Materské znamienko na hlave

anakristina
19. jún 2017

Ahojte mamicky,je standardne,ze sme boli u dermatologa s babatkom s materskym znamienkom na hlave a poslal nas prec,ze je to ok,je to len znamienko,nekukal to lupou....teraz som zacala citat,tak som sa vystresovala,ze zajtra ideme k inemu lekarovi.preto som to zacala riesit,lebo je to viac ruzove.ten dermatolog nedal papier :( baby ukludnite ma,ze by ma neposlal prec,ak by si nebol isty.vycitam si to,ze som nesla hned inde

pininka
19. jún 2017

Nestresuj sa dopredu. Aj ja by som isla k inemu, nech ti to vysvetli,ale myslim ze to bude ok. Keby to bolo nieco vazne, neposlal by vas prec.

anakristina
autor
19. jún 2017

Vdaka.no vies vidi sa mi to dost nepravidelne a tak :( nech je uz zajtra

pininka
19. jún 2017

@anakristina neboj, je to male dieta,znamienka tiez byvaju vselijake. Media nas v tomto zbytocne niekedy vystrasia. Zle je keby nekontrolovatelne rasto. Mam s tym skusenost, nas maly mal od narodenia cystu na hlave. Z porodnice nas pustili,nikto nic nepovedal, ale ona zacala rast, tak som zasla za znamym doktorom a ten ze odporuca vybrat. Maly mal 4 mesiace ked mu to robili a nakoniec z vnutra to rastlo este ovela viac a uz mu to deformovalo lebku. Takze podcenit netreba,ale zas ani sa dopredu stresovat.

anakristina
autor
19. jún 2017
anakristina
autor
19. jún 2017

Takto to vyzera

pininka
19. jún 2017

@anakristina ja to tazko zhodnotim, niesom lekar, ale treba s tym radsej ist, nech aspon povedia ze co s tym dalej. Inak ma to dost svetlu farbu na znamienko.