Ahojte mamicky,je standardne,ze sme boli u dermatologa s babatkom s materskym znamienkom na hlave a poslal nas prec,ze je to ok,je to len znamienko,nekukal to lupou....teraz som zacala citat,tak som sa vystresovala,ze zajtra ideme k inemu lekarovi.preto som to zacala riesit,lebo je to viac ruzove.ten dermatolog nedal papier :( baby ukludnite ma,ze by ma neposlal prec,ak by si nebol isty.vycitam si to,ze som nesla hned inde
Vdaka.no vies vidi sa mi to dost nepravidelne a tak :( nech je uz zajtra
@anakristina neboj, je to male dieta,znamienka tiez byvaju vselijake. Media nas v tomto zbytocne niekedy vystrasia. Zle je keby nekontrolovatelne rasto. Mam s tym skusenost, nas maly mal od narodenia cystu na hlave. Z porodnice nas pustili,nikto nic nepovedal, ale ona zacala rast, tak som zasla za znamym doktorom a ten ze odporuca vybrat. Maly mal 4 mesiace ked mu to robili a nakoniec z vnutra to rastlo este ovela viac a uz mu to deformovalo lebku. Takze podcenit netreba,ale zas ani sa dopredu stresovat.
Takto to vyzera
@anakristina ja to tazko zhodnotim, niesom lekar, ale treba s tym radsej ist, nech aspon povedia ze co s tym dalej. Inak ma to dost svetlu farbu na znamienko.
Nestresuj sa dopredu. Aj ja by som isla k inemu, nech ti to vysvetli,ale myslim ze to bude ok. Keby to bolo nieco vazne, neposlal by vas prec.