Ahojte, mate aktualne tiez u pediatra vstup do cakarne podmieneny absolvovanym covid testom a chripkovym testom? Dakujem
@kamowa nie, ale nasa vysetrovala a fungovala aj na vrchole covidoveho sialenstva.
A to si máš kde absolvovať? Prepláca to?
@kamowa nie
preboha nie
@kamowa nie
@kamowa nie, ale nasa pediatricka ani na vrchole covidovej pandemie neziadala negativne testy a vysetrovala normalne, nie cez telefon
Nie. Ale napr u mojho OL su povinne ruska.
Este davnejsie chcela odo mna pediatricka, aby som synovi urobila kovid test. Tak som jej odpisala, ze test neurobim a stale ziadam termin vysetrenia a ak chce, tak moze potom v ambulancii urobit test. Odpisala mi, ake je to z mojej strany nezodpovedne a ako ohrozujem ostatnych a ze je dobre vediet, co ma liecit. Ako zachvilu si budeme pomaly vsetko testovat doma a uz len posielat vysledky? A inymi chorobami neohrozujeme ostatnych? Zobrala nas na konci ordinacnych hodin. Robila kovid test v ambulancii a bol negativny. Ak to vyzaduju, tak nech to plati poistovna.
Nie, ale na webovke ma napisane, ze pri priznakoch, nech si najprv spravia test.
Mna poziadala aby som detom spravila a ja som s tym nemala problem. Nemyslim si ze by nas odmietla vysetrit ale nevidela som dovod neurobit to.
Nie, len v prípade respiračnej choroby mať prekryté dýchacie cesty
a ked bude pozitivny tak vas posle domov, kupit si vitaminky, aby ste si nastavili samoliecbu? To bude zas liecit po telefone? Ci akoze k pediatrovi chodia len zdravi a chori sa liecia sami doma, ci ako si to predstavuje
@katulienkax ako rozdielne lieči u detí covid a chrípku, to by ma zaujímalo
@katulienkax nepošle, lebo k nej ani nepôjdu veď, ak majú COVID pošle im lieky, alebo z voľnopredajných sa budú liečiť.Ja neuznávam to, že k pediatrovi ide 90% ľudí s bežnou virózou sopel, kašeľ načo?Pri malých babatkach áno, ale ostatné deti?A som za, že si každý má spraviť doma test na covid
Zase začínajú tie somariny s covidom? Však to už tu bude s nami stále, tak co zase riešia testy a neviem co ešte?
To neni doktorka Eftimova? Moji rodicia takto musia chodit vyzbrojeni s vysledkami domacich testov ked chcu ist k nej na vysetrenie.
@katulienkax presne tak, syn k nej ani nemohol. Druhy mal test negativny, tak to sestricka okomentovala, ze urcite je aj on pozitivny, len to test este neukazal. No aspon jedneho mi vysetrili... Tak ma zaujima, ako je to inde...
@kamowa takže doktorka dieťa nepopočúva, ak je pozitívny test? Výborne. Toto by som nahlásila na úrad pre dohľad. Nie je to v poriadku, predsa pri každej viróze sa môže po pár dňoch stav skomplikovať kvôli sekundárnej infekcii. Nie som za to, aby sa s každým sopľom, redšou stolicou a jeden deň zvýšenou teplotou bežalo k lekárovi. Ale toto nie je ok.
@eliska13 my sme ten obyčajný kašeľ podcenili a syn je už doma dva týždne so zápalom pľúc. A to k dr nechodím s každou somarinou.skolu sme mali nedávno zatvorenu z hygieny ale kvôli rotavirusu. Je jedno čo tomu dieťaťu je. na to študoval medicínu ,aby zhodnotil zdravotný stav dieťaťa a dal správnu liečbu. A to je jedno či chrípka kovid . Či iba na kovid sa zomiera?
@kamowa Nie