s kaslom , teplotou atd.?
na nas sa to vali, uz depkujem ze to hadam nema konca. mladsi hrozne kasle, tak sme vcera boli u dr. . uz sme tam ako na klaviri
vraj ma trosicku maly nalez na prieduskach, dostala erdomed. starsi kasle tiez aj ja, ale my obaja mame dychanie ciste.
mladsi ma od vcera aj teplotu. uvazujem, ci je to dobre, ze sa telo konecne zacalo liecit, alebo je to zle, a zhorsuje sa to.
nikomu neprajem chore dieta, ale potrebujem vediet, resp. trochu povzbudit. mam pocit, ze chori sme len my. chalani su samozrejme upistani, tresti mi z toho hlava, uz mi dochadzaju napady, ako ich zabavit
kto ste na tom podobne?? a ake lieky davate deturencom?
ahoj moj 3syn ma uz tyzden kasel neberieme ziadne antibiotika tiez sme doktorke chodili kazdy druhy den stale ho pocuvala nakoniec nas poslala alergologicke ta nam dala tabletky na cmulanie MONTELUKAST teplotu nemame len ten kasel aj to kasle len ked sa nahana zo skolky je este tyzden doma tak viem ako ty je
@zoe_a dakujeme. prajem napodobne. ja odkedy mam deti som nelezala ani raz. take u nas neexistuje. my atb. nemame, a dufam ani nebude treba.
@zanet1976 montelukast berie syn uz vyse dvoch rokov
@moon1979 poznam, a pijeme a aj ine. okrem zazvoroveho teda, z toho sa mi pogrcali. a aj vsetky ine dostupne babkovske recepty co si len pamatam
@xlucia vdim ze idete stale z choroby do choroby.
Viem ze liecbu ceckom poznas,decko asi davas tiez,skus este pridat vela omega nenasytenych kyselin-ja striedam rozne panenske oleja--kazdy den 1-2 pol.lyzicky dakeho-tekvicovy,rakytnikovy,olivovy,avokadovy,lanovy.......a ozaj vrelo odporucam investovat do http://www.biolampa.info/product/biolampa-lienk... mame to uz pomaly 2 roky a je to super vecicka.
My sme si to kupili ako vianocny darcek pred 2 rokmi.
Ono to fakt funguje-kazde rano a vecer 10 minut nasvietenie hrudnika-deti tam maju aj zlazu thymus a ta stoji za spravnou imunitou deti. 😉
@xlucia my sme tymto presli v septembri, maly vybral dvoje atb a nas tato dokonca troje atb...trvalo to 3 tyzdne uz som bola zufala, tak sme isli na 10 dni do Tatier...tam super tak krasne cisto dychal naposledy ako babatko ako tam, dosli sme domov a do 3 dni zacal chrcat v nose...sme doma treti tyzden, ostalo to pri chrcani a dnes v noci zacal kaslat...ide ma porazit, lebo od pondelka ma nastupit do novej skolky a neviem co teraz...nasadila som 2 x denne auerius + stoptussin na kasel a davam zvysene davky c cka neviem ci dost ale z toho cisteho ccka dostal rano vyse 4 odmerky vrchovato, na obed tiez a este ho to caka vecer...davala som mu od rana aj prieduskovy caj ale asi mu nesadol lebo sa este viac rozkaslal a tak strasne prieduskovo...my sme na tom takto od jedneho roka z choroby do choroby s vynimkou leta:((
Hned mi je "veselsie" ;) ja ze len my sme z dr.ako na klaviri :/ je to hrozne..stale dookola..3dni v skolke,3t. Doma :( vraj to zvykne po prvom roku v skolke ustupit...tak som zvedava ;) dufam,ze mi dovtedy nepraskne srdce od zialu...DRZME SA MAMINY ;)🙂
@xlucia nechcete skusit liecenie napr. lucivnu, my ideme skusit tak uvidime co to spravi... a aktualne skusame homeo ...
ja mam tiez inak hrozu z tohto ze tento mesiac ma caka dost vysetreni s detmi... a uplne ma desi to cakanie tam a tie vysetrenia... 😝
@maznacik007 dik. uz ani zadarmo. na liecenie ma nikto nedostane. to uz pochopila aj nasa dr. uz mi to ani nenavrhuje. pre mna uzavreta tema
@xlucia a kde ste boli... v lucivnej a preco nie viac liecenie?
ahoj..my sme tiez chory uz asi mesiac..maly bol dokopy v skolke od septembra asi 2 tyzdne odvtedy je v kuse doma..stale mame hrdlo,priedusky a ked to cele konecne prejde tak zase nam chyti hnacka alebo nieco ine a my s muzom to iste..maly to donesie domou a my to chytime od neho..
Ahoj. Ja mám 6 ročnú prváčku. V lete mala kiahne odvety je už v preibehu 3 mesiacov trikrát chorá na ATB. Stále hrdlo, kašeľ, soplík, teplota, teraz máme novinku - prvýkrát v živote sme schytali zápal stredného ucha. A to presne 3 dni po dobratí ATB 😖 V pondelok s ňou ide mm na kontrolu a lekárka vravela, že sa dohodneme, ako ďalej. Má porobené už veškeré možné vyšetrenia, výtery, všetko je v poriadku... až na to, že jej stále dačo je 😢 Dúfam, že sa to porieši a toto blbé obdobie bude už čoskoro nenávratne za nami. Tiež držím palce aj vám.
ahoj, mam doma troch chorúšikov, jeden ma anginu, druhy nejaku infekcnu pliagu ( afty v puse a pluzgieriky na rukách) a treti ma zapal priedušnice...
inak im nič nie je, bijú sa a hrajú ako obvykle 😎
chorí bývajú malo, najhoršie bolo, keď starší nastúpil do škôlky, vtedy sme boli u dr. každé 2 týždne...
nie si sama, na nas sa stale nieco lepi... kasle sople vkuse... starsieho uz zacina boliet hrdlo... rychlo som mu supla KS, snad zaberie...
@maznacik007 vies o kupeloch sa radsej rozpravat nechcem, este som stale v stave kedy sa viem kludne o tom rozpravat, vzdy sa tak rozculim ked na to myslim. prepac.
@juliagregor jezkove oci, mas to pestre. a tomu tretiemu sa to ako prejavuje?
@xlucia fuu no to mas riadnu traumu z toho... ja som sa tiez dala dlho presviedcat ale uz to mame vybavene aj ja som schvalena dala som si termin na marec do lucivnej...
tiez som mala depky najma z toho ze co mi tam lapia ale nejako to vytlacam aktualne...
ale vy ste boli tusim v Srobarovom....
Tiaz na povzbudenie moja mala 22 mesacna je kazdy mesiac od svojich 8 mesiacov chora. Atb iba raz ale sopel kazde dva tyzdne. Mali sme velmi rozne choroby od soplu cez siestu chorobu, kandidu v ustach, pseudomonazu, chorobu roky nohy usta, zapal stredneho ucha, nakazlivu hnacku atd a to iba za jediny rok. Minuly tyzden sme skoncili v nemocnici so 40 teplotami do troch dni jej nic nebolo a tento tyzden od dnes zase sopel ako slon, ale inac beha a vymysla ako vzdy. Uz sme boli u homeopatky dava rozne gulicky a vyzera ze pomozu ale chorobu aj tak dostane ☹ . Inac nedavame nic uz sme vyskusali vsetko mozne prirodne, taraz sme na vit c, probiotikach, salvii a medovke caj velmi jej chutia a podla mna sa s nimi lieci ovela rychlejsie.
Dievcata, mne starsi nastupil v maji do skolky, dovtedy som nevedela ako vyzera detsky sopel, ale to sa velmi rychlo zmenilo, no nechce sa mi opisovat ten kolotoc, ked mal v septembri nastupit do skolky az som mala depresie ☹ , ale niekto mi poradil toto http://www.zdravienamieru.sk/skusenosti-vyzivov... a odvtedy mame pokoj, naozaj odporucam 😉
ahojte, my sme chori uz treti krat odkedy maly chodi do skolky. najprv to bol len soplik, a chripka . tyzden doma. potom soplik a kasel nakoniec sa z toho vyklul zapal prinosovych dutin, dva tyzdne doma. po styroch dnoch po poslednej chorobe zase soplik a kasel, laryngitida. este sme doma :(
my sme akurat skoncili,mala mala tyzden vysoke horucky..mala afty na ustockach,nevedela ani jest ☹ chuda male schudla skoro 2 kila ☹ sranda je ze som snou isla k doktorke este ked mala len par,a povedala ze je to choroba ust ruk a noh,ze to neboli len to treba natierat...malu to ale bolelo a ani horucky neustupovali tak som isla zas k doktorke lebo sa jej to zacalo aj rozsirovat a odrazu ztoho boli afty a antibiotika 😒
ahojte, perfektne skusenosti mam s vecami do justu. moj starsi syn mal problemy s prieduskami a dala som ho doporiadku. urcite odporucam.
Prosim prosim som zufalec, mala je chora, ATB uz neberieme ale stale ma nadchu a plny nos... VOBEC MI NECHCE SPAT!! Uz neviem co s nou, je ako na baterky, oci cervene.. ked sa priblizime k postielke alebo ju nebodaj vezmem na ruky "ucicikat" tak rev strasny.... Mam sa bat dacoho horsieho ci je to "normalne"? Zatial mi toto NIKDY nerobila, vzdy v presnu hodinu isla spinkat... napapana je, prebalena tiez, brusko neboli podla toho co som odpozorovala len tie sopliky nas morduju.. uz aj vcera od obeda mala problem zaspat:(
@helencek robili jej uz tolko krat vytery.... idem ma porazit, vsetci sme doma od nej minuly tyzden ochoreli. V noci sme spali take 10 minutovky, vrieska ako pavian, ale z mojho pohladu skor od unavy ako bolesti... proste uz ani spat neviem
Ahojte, tak mi uz chori skoro dva mesiaca v kuse cela rodina. Zacali sme chodit do jasli, predtym sme boli vsetci zdravi a nevedeli, co to je bacil. Za posledny mesiac sme uz 2x cela rodina brali ATB, trocha pomohli ale nikdy nie uplne.. Tiez som zufala..
ahoj, nie si v tom sama 🙂 Ja mam malu choru uz stvrty tyzden, sme doma zavrete lebo ma kasel ktoreho sa nevieme zbavit, vytery ma ciste aj dychanie, ale kasle par krat do dna tak prieduskovo tak ju nechcem davat do skolky.. Aby sme toho nemali dost ochorela som aj ja aj manzel..vsetci sme na antibiotikach a liecenie popri nej je nemozne, nenecha nas lezat v posteli, tak sme vsetci v pohybe a take liecenie stoji za .... Najhorsie na tom je, ze som len od oktobra nastupila po md do prace a hned sme sa dostali do kolotoca chorob a tym padom vymeskavania z prace, neviem dokedy mi to budu tolerovat.. Mala je takisto upistana a znudena tolko dni zatvorena dnuka a vsetci uz mame toho dost :( Tak vela sil a skore uzdravenie prajem..