Máte niekto skúsenosti s uštipnutie blchou? Konkrétne macacou? Dcére sa objavuje zihlavka a mám podozrenie na uštipnutie práve macacou blchou keďže mMe kocúra.Dnes sme boli von a škrabala si koleno.doma som ju vyzliekla a vyzerajú to ako štípance a zas zihlavka.
@miranda323
@nuci616
Súhlasím s nuci, nemyslím, že sú to blchy, mačacie blchy sú otrasné, napádajú len špinavé alebo choré mačky, lebo paraztujú, na človeka sa prenesú málokedy, v prípade, že je tak isto nedodržaná hygiena alebo trpí nejakou chorobu
Jednoznačne blcha, ale nemusí byť mačacia, môže byť ľudská blcha, hocikde sa dá chytiť, zistíte to tak, že ráno je viac stipancou
@miranda323 mačke by som dala preventívne pipetu a aj by som odčervila, vykúpala v šampóne proti blchám, ale asi by som najprv išla na konzultáciu k vet nech ju prezrie, blcha to môže byť aj ludská, dostať sa dá aj na pieskovisku, v škôlke alebo na ihrisku...
Dcéra má diétu kôli zihlavke,užíva fenistil len ma napadla aj možnosť postipania blchou ,mala 5/6 takých ako stopnutie alebo ako to nazvať lupienkov a zihlavku.ja už neviem z čoho to má.
Podla mňa je to žihlavka a nie blcha. To sú dve rozdielne veci, žihľavku môže mať z čoho koľvek, z prášku, aviváže, látky. Prehľadaj kocúra, preventívne daj pipetu proti blchám.. Proti svrbeniu fenistil kvapky.