Dnes sme totiz boli na neurologii a predpisala nam to lekarka ... mame dvojemsacnu dcerku a pediatricke sa nepacilo, ze malickej pada hlavka, trosku je leniva a nedviha ju tak ako by mala, ani ju neprevracia ... pritom minuly mesiac bola az privelmi aktivna, a teraz akoby sa zasekla 😒 v lekarni mi ale lekarnicka povedala ze ten spominany Tebocan sa ma uzivat iba pri nedonosenych detoch - co s nasom pripade nehrozi, lebo mala sa narodila nacas, a este mala aj vvypobrnu vahu. Tak mi prosim poradte, ci to mam malickej davat kazdy den ako nam to predpisala neurologicka, alebo to mam nechat tak a cvicit s malou, nech do toho opät pride a zacne tu hlavicku dvihat ... ???
čo tak skúsiť ešte iného neurologa?
Verila by som lekarke,no ak by mi to nedalo spavat,tak by som sa informovala u dalsej neur.
my sme užívali Tebokan, ale až v troch rokoch, pretože sa mu nechcelo rozprávať, ale bol z neho veeeeľmi hyperaktívny, vysadila som ho....
My sme ho brali, sice nie sme predčasne narodení ale boli sme sledovaný na neurologii, lebo sme boli po narodení na jiske pre problémy s dýchaním. Ja by som tiež dôverovala dr. Uškodiť to isto neuškodí a ak má pomôcť pomôže. My sme aj cvičili vojtovku, lebo jednu stranu mala slabšiu.
Náš syn nebol nedonosený a tiež užíval Tebocan v 10-tcih mesiacoch , mala som mu to dávať ráno a na obed , ale na obed som mu ho nedávala, lebo po tomto lieku nespal. Aj v lekárni mi povedali, že ak mu to na obed dám, že mi nebude spať, tak som to jednoducho na obed nedala. Myslím, že je to bylinkový liek z gingo biloba , podľa mňa sa nemusíš báť a treba aj cvičiť.
Robili bábätku aj EEG, lebo nám ho už 2 krát tiež nasadili, užívali sme, ale až po výsledkoch z EEG.... a ako už bolo vyššie spomenuté, tiež sme mali problém zo spánkom.
dôveruj lekárke.