Ophthalmo-Septonex
ahoj, my sme ich mali, nejak ako jednomesačný, predpísal nám ich dr, keď mal krpec zahnisané a zapálené očko, dostali sme prievan..ale nie som si istá, na čo konkrétne sa pýtaš a čo presne ťa zaujíma 😉
aj my sme ich dlho pouzivali, na striedacku s Ocu Flash...
jasne, ja ich drzim doma stale a vzdy, ked sa mala stazuje, ze ju bolia ocka, alebo jej zacinaju hnisat...napr. z vetra, tak jej kvapkam. Mam s nimi dobre skusenosti. Brala ich uz ako polrocna a kvapkala som je 6 krat denne - tak mi kazala doktorka. Ke jej ich naordinujem sama, kvapkam 3krat denne
tieto kvapky nijako nemozu uskodit, je to iba na vycistenie ocka, pouziva sa to ako ako dezinfekcia, aj ked nieco padne do oka, alebo ked je niecim podrazdene. mozu sa normalne pouzivat.
nám tiež slzilo očko, asi od vetra, nemala ani červené, ani zahnisané, v lekárni nám dávala na výber tieto, alebo Ocu flash...používam to aj ja, keď mi náhodou spadni mihalnica, alebo manžel pri práci...je to na vyčistenie očka a majú aj protizápalové účinky
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/su-ophthalmo-septonex-vhodne-kvapky-do-ociek-pre-babo/