Ahojte. Chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti s BioGaia - a to konkrétne na nežiaduce účinky. Začali sme ich dávať našej 8 týždňovej dcérke na odporúčanie gastroenterologičky z dôvodu výskytu koliky. Tento problém nám zmizol, avšak po začatí užívania má dcérka problémy s nadmernou plynatosťou sprevádzanou plačom, krikom, vystieraním sa, krčením nožičiek. Je to normálne, alebo sa môže jednať o nežiaduci účinok , keďže v pribalovom letáku sa žiadne neuvádzajú. Ďakujem.
Ahoj. Ja mám dobrú skúsenosť. Dávala som ale spolu s babycalm a tato kombinácia nám na koliky zabrala krásne. Za 2 týždne bolo všetko OK. A to sme sa predtým vytrapili...
Nám Biogaia nepomohla na koliky. Pritom mi ju dr odporučila. Ale takéto problémy dcérka z nej nemala.
Nas upozornila na to detska a nezavisle aj v lekarni, ze na zaciatok treba davat po 2kv.namiesto 5kv....Prave kvoli plynatosti
Ahojte. Potrebovala by som pordit. Mam 2 tyzdnovu dcerku. Trapia nas prdiky a bolest bruska. Davame jej Coliprev , a zacali sme aj s espumisanom, ale nevidim ziadnu zmenu. Stale sa prehyba v krcoch. Uz sme raz pouzilu rektalnu rurku a trocha sa nam ulavilo ale nechcem ju casto pouzivat. Vedeli by ste mi nieco poradit? Lebo uz ani cvicenie a masirovanie bruska nepomaha. Dakujem
@sonacs aké mlieko jej dávaš?
Dakujem za radu. Momentalne skusame Probiomaxik a ak nezabere mam vplane skusit tu biogaiu.
Tak my sme znížili dávku na 3 kvapky denne a aj tak to nepomohlo. Kúpili sme úplne iné probiotiká a to Probiofix Baby. Zvyšok BioGaie som odhodila do koša, nám to vôbec nesadlo. Malú z toho tak strašne nafukovalo, že som ju ľutovala. Teraz takéto problémy z kvapiek Probiofix nemáme.
Mne sa stalo s malym to iste. Dala som 5kv biogaii a v noci sa zobudil so strasnym revom co ho furt naduvalo. Doporucili nam ich k antib kt. Teraz maly berie lebo je chory. Maly ma 14mesiacov, neviem si predstavit ze by som mu taku davku dala ked prechadzal kolikami v 3-4mesiaci. Som rozhorcena ako je mozne ze neupravia davkovanie! S espumisanom to iste, na pribalovom je 25 kv, co nam dr po 3mesiacoch trapenia s kolikou povedala, ze niee tolko nedavajte, staci 5kv pred mlieckom!! To ho potom nuti prdiet a boli ho brusko z nafukovania -cize opacny efekt!
@mrssweet no nemyslím si že to bude tým biogayou skús sab simplex akebo espumisan alebo ešte feniklovy čaj na prdiky