Ahojte, mam 3 rocneho syna velmi casti choreho a priebehy chorob su dost tazke. Ma znizenu imunitu a imunolog nam odporucil imunoglobulinove injekcie.Ma s tym niekto skusenost?
@bjanka00 presny nazov neviem ale ma nizke IGA a IGG a tiez tazke priebehy chorob.
@pericolosa ja mam nulove IgA a nizke IgG, aj IgM brala som asi vsetko co je na predpis od bronchovaxom isoprinose atd.
Beruem immodin injekcie, neviem ci aj deti to mozu. Moja dr to zacala predtym ako podstupim tu infuznu liecbu. Lebo ta uz je navzdy, cize do konca zivota.
@bjanka00 aha....tak on to ma iba docasne ale neviem ci to ma aj nejake vedlajsie ucinky.
@bjanka00 a ked mas 0 IGG a IGA tak to si bola v jendom kuse chora??Alebo ako sa to prejavovalo?
@pericolosa och no strasne. Ja neviem na ktorom odd som nebola. Kedze ja mam deficit sliznicnej imunity, trpim vkuse dychacie cesty najme zapal dutin, traviace tazkosti jeden cas na bezlepkovej aj bezmliecnej diete, urologicke a gynekologicke vkuuse. Zistene to mam asi 15r dozadu a po porodoch sa to zhorsilo velmi.
Upravena strava kopu volnopredajnych produktov od justu finclubu atd, nieco zaberie nieco nie. Chytala som viac chorob ako syn zo skolky, neviem,
Co je zaklad u mna a aj syna lebo aj on to zdedil totiz, je alfa a omega vcas zachytit chorobu aj s blbym bielym soplom a doliecit uplne, cas na zotavenie. Vela vonku byt, ziadne nakupy s detmi, ziadne materske centra. Momentalne riesime liecenie, tak uvidime co to spravi.
Tak potom nebudete brat bronchovaxom a podobne lieky? Lebo ta imunoglobulinova liecba je infuzna, mozno sa mylim ze pri detich je to ine.
@bjanka00 sme na luivacu uz a my nechodime nikde, obchod ani nahodou a materske centrum to ani nepomyslim. On ochorie iba tak zo vzduchu. Vyjdeme vonku pred dom a o 2 dni je chory. Proste nikde nechodime a aj tak stale nieco chyti. Od prveho kasla mu davam uz ventolin ale aj tak tie choroby nie su ok. Je to stale tazke. Alergie nema ziadne a preto mu ani ziaden sprej nedal imunolog a hovoril ze by odporucil ten imunoglobulin lebo ze asi tie preibehy su koli tomu take ze ma nizsiu imunitu. neviem ci do toho ist alebo nie...lebo neviem ako velmi to zasahuje do organizmu. Jemu by to davali pod kozu teda injekcne.
@pericolosa a nemas moznost sa poradit s inym dr? ja som to robila pri sebe, ked som uz nevedela co robit.
@bjanka00 skusim sa opytat zajtra pediatricky co si o tom mysli a ci s tym ma skusenosti.
@pericolosa ja som dospela a beriem injekcie, nevies presny nazov,? je ich kopa
aky ma problem?