Ahojte,prosím vás mali ste umiestnené dieťa na klinike v Martine na detskej psychiatrii? Ak áno,aké máte skúsenosti s týmto oddelením .Ďakujem za každú správu.
@cherrinka11
@deti95060810 aj my teraz riesime tuto dilemu. Mozem vas zeny poprosit o skusenosti?
@jasadaresa môžeš, kľudne sa pytaj
@cherrinka11 pisala som spravu
Ahoj tiež nám bol odporúčaný Martin,zatiaľ som odmietla,mám z toho obavy ako to tam prebieha
Budem vďačná za akékoľvek info.
@deti95060810 dobry den, napisali by ste mi skusenost s detskou psychiatriou v Martine? Dakujem
@jasadaresa napisali by ste prosim skusenost aj mne? Dakujem
@jankasamulko my nemame s Martinom skusenost. Len s Presovom...
@jasadaresa môžem sa opýtať na tú vašu skúsenosť ?
Ja už vôbec nemám ani šajnu že čo by som mala robiť snou.Budem velmi vďačná keď mi odpíšeš,
Prosim vas mamicky mate skusenosty z Kremnicou? Mam problem z dcerkou a mame ju tam dat ,,len sa bojime ake tam bude zaobchadzanie ,,dakujem za odpovede.
@domadobre prosim vas dali ste tam dcerku a ako ste dopadli?
Prosim vas poradte ci su sukromne kliniky pre deti dakujem
@zdenuska1234
@zdenuska1234 Nie,do Kremnice som dcéru nedala,čítala som veka recenzií od mamiciek a nedala,bola v Prešove ,ale ani to nepomohlo,len láska nás rodičov pomohla,pozornosť a nás záujem o nej pomohol..a modlitba a zmena života nás rodičov..,to pomohlo najviac, držím vám palce!
@cherrinka11
@cherrinka11 mozem sa opytat aky ste mali problem
@zdenuska1234 samoublizovanie,depresie,úzkosti,pokus o samovraždu.
@cherrinka11 joj to mi je luto..dcera nam odmieta chodit do skoly.pol rok chodila pekne a zrazu tento pol rok odmieta nemozeme ju dostat ,,uz sme stoho na nervy ,ma sa liecit doma od pana psychiatra ,a skola trva natom ze robym zle ,mam ju dat na liecenie,ale mi sa toho bojime,este bezomna nikdy nebola je moj cecek😄
@adkava19 mali ste dcerku kde na lieceni? A aky ste mali problem ?
@zdenuska1234 môže byť problém aj to,že jej niekto robí zle v triede zo žiakov alebo učiteľov.Keby v minulosti mali deti chodiť na liečenie z dôvodov,, e nechcú chodiť zrazu do školy,triedy by boli prázdne.Toto nie je dôvod na liečenie na psychiatrii.Skor hľadať príčinu,či sa niečo nestalo v škole.
@sylviabxl a skusili ste uz psychologa? Na psychiatrii mu nasadia lieky. Treba najprv psychologa.
ahoj, napíš mi Ip...odpoviem zajtra.