Ahojte baby, chcem vas poprosit o radu. Nema niektora z vas skusenosti s casyymi zapalmi mocovych ciest u dcerky? Nas trapia casto, kazdu chvilku mame atb, co ma teda dost stve. Chcem vediet ci neviete o niecom co naozaj pomaha, nehovorim o klasike, urologicky caj, brusnice, atd. Ci ste niektora nevyskusali nejaku alternativnu liecbu, napr ako prevenciu. Budem vdacna za rady 😊
neviem ci ho mozu deti. ale mne velmi pomohol caj chanca piedra
Skuste este uroval s d-manosou. Popripade existuje aj urovaxom na posilnenie imunity v mocovych cestach, ale ten je uz na predpis, v letaku ma az od 3 rokov, ale nasa nefrologicka ho dava uz od roka. Nepises vek dcery, skusit patrat po pricine, ake bakterie jej vychadzaju z kultivacie? Ma to na dolnych cestach? Riesili ste to aj na detskej urologii?
ahoj, moja mala zapal m.c, preliecena atb, po dolieceni dostala crevnu virozu a ked uz bola skoro ok, zase zapal..tak sme sli nefrologicke,nasadila biseptol, odvtedy chodime na pravidelne kontroly.. ja jej stale davam brusnice s manosou-uroval, kapucinku kvapky a hlavne pitny rezim..priznam sa, ze predtym som to zanedbala..je kojena, tak som jej vodu tak casto neponukala, teraz stale. skus takto a ked by sa to opakovalo, urcite nefrologovi, nas tom poslala hned ked mala druhy zapal.
@lenockin a aku ma pricinu tych zapalov?
@lenockin moja dcera v posledom case ma tiez velmi casto zapal mocovych ciest...dr povedala ked jej Atb nezaberu musime k urologovi a k nefrologovi..ci nahodou infekcia uz nepostupila do oblicky..pred tyzdnom dobrala Atb teraz cakame..zatial vyzera v pohode..skuste ist na urologiu..robya rozsialejsie vysetrenie ako obvodny lekar