Máte skúsenosť s bronchoskopiou u 4 mesačného dieťaťa ?

victoire
10. nov 2019

Mamicky prosím mate niektorá skúsenosti s bronchoskopiou? 🙄🙄🙄 V decembri sme objednani so synčekom 4 mesačný na bronchoskopiou a co som zatiaľ počula od mamiciek je to dosť zložité vyšetrenie 😱mate prosím niektorá skúsenosť? 🙄Ďakujem ❤️

evita2176
10. nov 2019

@victoire mne ju robili .. nebolo to teda vobec prijemne.. Bude syncek v narkoze?? Pretoze vsade v zahranici ju robia v plnej narkoze a len na sk pri vedomi...mäsiari..
Trubicka pojde cez usta do pluc, naplnia ich tekutinou a zase vytiahnu..naozaj nic prijemne..

victoire
autor
10. nov 2019

@evita2176 och bože to sa zle číta nie nie povedali ze ho u spávať nebudú ale nenechám nech mu takto robia teda 🙄keď dospelý clevok vravíte že ma problém to zvladnut

evita2176
10. nov 2019

@victoire no popravde nebolo to prijemne 😥 mne to robili na Zobore v Nr. Skuste mu vybavit narkozu, pretoze mne v rakusku lekari povedali ze to sa robi v plnej narkoze a ked som povedala ze mne len umrtvili hrdlo sprejom zostali pozerat s otvorenymi ustami ze co to s nami nasi lekari robia...

zirafienka
10. nov 2019

@victoire neviem si predstaviť, ako to má zvládnuť 4 mesačné dieťa. Nemám s tým našťastie skúsenosť, ale keď toto čítam...... Daj potom vedieť, ako ste dopadli.

aristka
11. nov 2019

Nechapem co chces pocut , ved si musela byt poucena o ake vys.ide a.ze tvoje dieta bude uspate a kedze nejde o standartne vys.je asi dovod preco to drobcovi idu robit , skor by som trpla nad vysledkami .Tvoje dieta bude sladko spat .

victoire
autor
11. nov 2019

@aristka milujem takéto odpovede ktore nemajú ani hlavu ani pätu. Ide o vyšetrenie pri ktorom sa neuspava keby si chcela čítať momenty pred tebou bolo by asi lepšie ako múdrovat. 😡😡😡 Pre tvoju predstavivost a opakovanie povedali ze uspaty nebude. Keď nemáš odpoveď na otázku radšej si nechaj pre seba múdre reči!

aristka
11. nov 2019

@victoire ak porovnavas dospeleho pac .s dietatkom a ty si mudrejsia ako prac.v zdr ze sa neuspava prosim...ja sice v afrike nezijem .ale na sk sa deticky uspavaju pri invazivnych vys.ci inych vys.ktore neulezia , ale mk je mudrejsi a zjavne ty si slabo pocuvala co ti dr.vysvetlovali .

mm2008
11. nov 2019

a kvôli čomu ide na takéto vyšetrenie? nepomôže ct či mr vyšetrenie? uf neviem si to fakt predstaviť u 4 mesačného dieťaťa "zaživa" bez narkozy ... mne ju robili opakovane už v dospelom veku .. nič príjemné veru...u takto maléhé dieťaťa by som s týmto vyšetrením bez narkozy nesúhlasila... držte sa.