Máte niekto skúsenosti s jačmeňom na oku?

lilymama
28. apr 2018

Mám 3 ročného syna a má už cca 3 mesiace jačmeň pod očkom. Dostali sme už dvoje rozne ATB a ani jedny nezabrali. Očná lekarka sa vyjadrila ze si nemyslí ze sa jacmen vstrebe a dala mi na zvazovanie operaciu v celkovej anestézii.

maca283
28. apr 2018

Ak nezabralo tak daj vybrat Ha som sa takto trapila pol roka je to vyrusove a pomphlo Inak ked stihnes este v zaciarku ked sa robi pomahaju sliny a usny maz

lilymama
autor
28. apr 2018

A odvtedy sa ti to uz nevratilo?

maca283
28. apr 2018

Uz tak aby vyberali nie alw k citim za sa tam nieco deje davam sliny a zabera a uz tym co som to poradila povedali za pomohlo

lilymama
autor
28. apr 2018

tak dakujem

veronikazuko
28. apr 2018

Ahoj. Mame ten isty problem. Ale na hornom viecku a je to vnutorny tzv.jacmenne zrno. Nas to ma 2 tyzdne a dali nam na to lokalne atb

janinah
28. apr 2018

Brali ste aj Tobradex? ak je chir. zákrok nutný,tak by som sa tomu nebránila,je to krátke a účinné,lebo sa vyberá aj celú puzdro s obsahom hnisu.

lilymama
autor
29. apr 2018

Tobrex mi dr.predpisala ale ten mu absolútne že nepomohol.
Bojím sa ho dať na tú operáciu. Veď čokoľvek sa môže zvrtnúť.

janinah
29. apr 2018

@lilymama rozhodnutie je na vás,ja s tým pracujem a nijakú komplikáciu som nezažila....

veronikazuko
29. apr 2018

@janinah ako dlho sa s tym lezi po zakroku v nemocnici?

janinah
29. apr 2018

@veronikazuko naši idú domov popoludní

lericenkam
2. máj 2018

@lilymama ahoj,ked sa zacne tvorit jacmen, treba jest kockove drozdie, kolko dietatko dokaze zjest, mam to odskusane, ja dospela zjem celu nvecer a do rana uz citim zlepsenie to zacervenanie a svrbenie prestanea jacmen sa nevytvori ,vsetko dobre

lilymama
autor
6. máj 2018

Ďakujem všetkým za rady 🙂