Mám 3 ročného syna a má už cca 3 mesiace jačmeň pod očkom. Dostali sme už dvoje rozne ATB a ani jedny nezabrali. Očná lekarka sa vyjadrila ze si nemyslí ze sa jacmen vstrebe a dala mi na zvazovanie operaciu v celkovej anestézii.
A odvtedy sa ti to uz nevratilo?
Uz tak aby vyberali nie alw k citim za sa tam nieco deje davam sliny a zabera a uz tym co som to poradila povedali za pomohlo
tak dakujem
Ahoj. Mame ten isty problem. Ale na hornom viecku a je to vnutorny tzv.jacmenne zrno. Nas to ma 2 tyzdne a dali nam na to lokalne atb
Brali ste aj Tobradex? ak je chir. zákrok nutný,tak by som sa tomu nebránila,je to krátke a účinné,lebo sa vyberá aj celú puzdro s obsahom hnisu.
Tobrex mi dr.predpisala ale ten mu absolútne že nepomohol.
Bojím sa ho dať na tú operáciu. Veď čokoľvek sa môže zvrtnúť.
@janinah ako dlho sa s tym lezi po zakroku v nemocnici?
@veronikazuko naši idú domov popoludní
@lilymama ahoj,ked sa zacne tvorit jacmen, treba jest kockove drozdie, kolko dietatko dokaze zjest, mam to odskusane, ja dospela zjem celu nvecer a do rana uz citim zlepsenie to zacervenanie a svrbenie prestanea jacmen sa nevytvori ,vsetko dobre
Ďakujem všetkým za rady 🙂
Ak nezabralo tak daj vybrat Ha som sa takto trapila pol roka je to vyrusove a pomphlo Inak ked stihnes este v zaciarku ked sa robi pomahaju sliny a usny maz