Dobrý deň prajem
Potrebovala by som poradiť. Od mamičiek kt majú starších chlapcov. A uz masturbuju.
Neviem ako sa mam k tomu postaviť, 🤷( ešte si to nerobil) ale nech som na to psychicky pripravená keď k tomu dôjde.
A ako sa k tomu stavat a nejaké rady by som prijala.dakujem. kľudne aj do správy môžte písať.
( o blbé komentáre nemám záujem)
nemusíš to riešiť nijak… tvoju psychiku si musíš nastaviť sama - je to prirodzená súčasť života a ty to musíš prijať ☺️
A k čomu sa chces stavať,riešiť?
Keď sa bude pýtať,vysvetli mu.Ked sa nebude pýtať,nechaj to na neho.
Nijak to riesit nebudem
Syn ma 14.5 teda neviem ci to robi, zrejme ano. Akoze nenacapala som ho, tak neviem Jedine, co som mu vysvetlila, ze mu najma rano moze stat pipik a ze je to normal.....Nejako hlbsie to momentalne neriesim
Mam 14 ročného, akože ani raz som ho nepristrihla, nevidela…..to bude asi tým že keď vchdzam do izby, tak zaklopem na dvere
Celkom nerozumiem že čo vlastne riešiš, k čomu sa chceš stavát ….je to prirodzená súčasť vývoja
Dnes si decka nájdu kopec informácií na internete, debatujú so staršími chalanmi, nemyslím že by docupital za tebou aby ste sa o tom porozprávali
@tami157 ja mam14 ročného a neriešim , nechávam mu sukromie, neriešim. Je to prirodzene
Baby, nemuseli ste sa do nej tak pustiť. Veď ona vie, že je to normálna časť vývinu,len sa potrebuje nejako vyrovnať s tým, že jej syn nebude stále ten malý chlapček,ale stáva sa mužom.
Je to úplne normálna súčasť dospievania, ale v dnešnej dobe s prístupom na internet to môže v extrémnych prípadoch prerásť do závislosti. Zaujímavý príspevok od teenagera.
Nechápem čo chceš riešiť. Ak ho pristihneš naučíš sa klopať - to by si mala robiť už teraz.
Jediné čo riešim, že klopem a chvíľočku cakam kým vstupim 😅 chcem mu kúpiť knihu chlapci nebojte sa puberty, tam by malo byť všetko vysvetlené a ak bude mať nejaké otázky tak sa snáď spýta mňa, alebo tatu..
@jana_eyre_2 ďakujem za radu a typ
@tami157 postavit sa k tomu normalne,nekomentovat, nepanikarit a klopat na dvere ked vchadzas 🙃