Masť na predkožku

17. júl 2020

Ale máte skúsenosti s mastičkou pinďa na chlapčensku predkožku?

mirka479
17. júl 2020

My sme ju kupili,a nam nepomohla.Mame 18 mesiacov.

betulinka1
17. júl 2020

Som zvedava aj ja na skusenosti, tak sa pripnem. Ja som ju kupila pred tyzdnom, mne sa zda taka moc mastna, ze sa az bojim aby sa mu nezaparil, lebo ide aj tazko umyt.

deedol
17. júl 2020

pouzivame asi pol roka, pomohla trocha. kupodivu lepsie ako slezova od justu, ale stale nic moc.

damaja1
17. júl 2020

Dievčence neponahľajte stým , stačí malilinko skúšať to ma čas aj do 5 rokov , vždy len umyť čo ide a vôbec nie na silu ,,,, potom sa zapáli a potom to stiahnu na silu na chirurgii a to asi nechcete ,,,, to chce iba čas a trpezlivosť môj ma 4 roky a ešte to nemá celé ,,, 😉

john3535
17. júl 2020

To čo sú za uchylnosti?

marvin1234
17. júl 2020

Nam pomohla mega, do stvrt roka sa cela predkozka sama oddelila.

autor
17. júl 2020

@john3535 ake uchylnosti?
Bežná situácia s ktorou sa stretne asi každá matka chlapca..
Tak netrep hluposti

john3535
17. júl 2020

Najprv si naštudujte anatómiu a vývoj mužského pohlavného orgánu a potom mne niečo hovorte,ale ak azda to viete lepšie,tak si rád vypočujem dôvod tejto zvrátenej praktiky.

komir63
17. júl 2020

To je babskýr mýtus, že chlapcom treba sťahovať predkožku. Dajte pokoj pipíkom svojich synov, počkajte až sa im orgán vyvinie a chlapci si poradia aj Sami.

elisssia10
1. aug 2020

Chcem sa pripojiť keďže vyrábam doma maste sestrin chlapec al tento problém a mal ísť na operáciu sestra mi doniesla bylinu a poprosila aby som jej urobila mAst a ku podivu chyrurg oznámil neveriacky že je to v poriadku a chlapec na žiadnu operáciu nemusi

denie111
5. okt 2021

@elisssia10 a to bola aká masť?

majka_mel
9. jan 2022

Ahojte,prišla som sem napísať recenziu na Pinďa masť,lebo som naozaj Happy ako synovi pomohla.ma 7 rokov a predkozku mal dlhu a úzku.manzel neveril,že pomôže masť,keďže sám ako malý potreboval zákrok,rovnako synovec.syn si predtým predkozku nikdy nestiahol,úplne iný pipík,ako brat,ktorý s tým nemá problém po 3 tyzdnoch pravidelného (raz do dňa,na letáku píšu 2x) jemného sťahovania a natierania si predkozku úplne a bezbolestne stiahol,takže sme sa vyhli zákroku.syn neznáša zdravotné úkony,takže som naozaj rada ako to dopadlo a masť odporúčam. len treba vydržať...

nikinka72
25. jan 2022

@majka_mel ďakujem že si napisala tuto recenziu, dnes som ju kupila, idem skusiť, maly má tiež 7 rokov tak som sa bala či nieje už neskoro, ale snad nie, mali sme aj od dr daku s kortikoidmi, čo som nebola z toho velm nadšena, trochu pomohla ale nie uplne, stiahne predkožku čiastočne ale potom sa to zasekne tesne pod zaludom, akokeby mu to tam niekto oviazal, ostane tam taky pas alebo ako to mám nazvat, tak idem vyskušať či to týmto povolíme. ....

dvanastka
26. jan 2022

Mám dvoch synov. Starší ma 14 rokov. Predkožku nám kázali už v pôrodnici pri každom kúpaní ľahúčko sťahovať, ale len potiaľ, pokiaľ ide. Už v pol roku mu to išlo pekne celé. Nikdy s tým problém nemal. Ale mladší syn je iný odvar. Už ako ročný mi nechcel dovoliť to skúšať, ani sám si to moc skúšať nechcel. Každý rok chodíme na kontroly k chirurgovi. Má už 8 rokov a na kúsku má predkožku ešte prilepenú. Chirurg tvrdí, že ešte má dva roky čas, aby sa to odlepilo úplne. Keby to skúšal aspoň trikrát denne, ako mu lekár kázal, tak by to podľa mňa bolo už dávno v poriadku, ale nechce. Tak som kúpila pinďa masť. Natiera si to sám už tretí deň. Lenže to sa má natierať na stiahnutú predkožku a on to natiera len z vrchu. Uvidíme, či masť zaberie. Zdá sa mi, že mu to už ide ľahšie stiahnuť, ale neviem, či sa už z toho kúsku odlepila. Chirurg, ktorého mal pred tým, ktorý už odišiel do dôchodku odporúčal slezovu masť, lenže tá je dosť drahá. Ak sa nám podarí vyhnúť sa zákroku, budem rada. Niektoré matky chcú všetko príliš skoro a idú podľa mňa na zákrok, ktorý vo veľa prípadoch je ešte nepotrebný, lebo všetko chce svoj čas a niektoré, ako moja svokra zanedbajú veci a vôbec nevedia o svojom synovi, že mu predložka stiahnuť vôbec neide. Lebo to zanedbali v puberte. Držím palce všetkým pipikom, nech sú funkčné, v poriadku a odlepené. 🙂

dvanastka
5. feb 2022

No, po týždni používania pinďa masti to máme už konečne odlepené. 🎉 Takže odporúčam 👍

barborabj
20. feb 2022

@dvanastka ako často ste to natierali prosim

dvanastka
21. feb 2022

@barborabj natieral si to raz denne pred spaním. Ale myslím si, že všetko je to viacmenej aj vekom a malo by sa to skúšať poctivo aj 3x denne.

biba3000
27. okt 2022

Taktiež odporúčam 👍 Natierali sme 1x pred spaním 3 týždne vkuse a krásne celá povolila. Syn má 4r.