Maminky poraďte súrne! 2 ročná si oblízla prst namočený v alkohole

22. nov 2019

Zdravím maminky prosím vás.. Prišiel svokor na návštevu tak som mu naliala stamprlik domácej keď vypil nechal pohárik na stole ešte na spodku boli nedopite moja 2 ročná dcérka k poháriku pribehla namacala si prst a olizla.. Nestihla som jej zabrániť to bola len sekunda.. Moze sa jej niečo stať??

sisulia
22. nov 2019

Nie 🙂 Ak to nebolo rovno tri deci tak sa nic nestane. Mozno akurat tak lepsie zaspi aj to pochybujem

dskjhfdlkdjhl
22. nov 2019

Nic jej nebude.

thekacicaa
22. nov 2019

😂 daj jej vypit velky pohar vody.

autor
22. nov 2019

Kks nenormálne som sa zlakla

krasavicanadunaji
22. nov 2019

možno ti niečo povie, o čom ani len netušíš 🙂 neboj sa, nič sa jej nestane... a zrejme bude lepšie spať.

crazinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
22. nov 2019

nic jej nebude. z jednej kvapky sa jej nic nestane. ani neuron jej neodumrie. 🙂
ibazeby bola alergicka na alkohol.

miadi
22. nov 2019

Nic len si dezinfikovala prstik 😆

zdencaaaa
22. nov 2019

Nic sa jej nestane, moja ked bola mala bola na toto expert, dorazat stameprliky :D svokrovi povedz nech pije do dna a nech nenechava, pre dobro vnucky ;)

katrinka8
22. nov 2019

Ako píšu baby, nič sa jej nestane, napríklad aj taký Sinupret - kvapky vhodné aj pre dojčatá obsahujú etanol.

acrobaleno
22. nov 2019

Nič sa jej nestane, nestiahla celú fľašu😂

nika82
22. nov 2019

no dost neskoro ochutnala 😂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lyci
22. nov 2019

uplne vazne by som sa ta chcela spytat ako si myslis, ze by jej to mohlo ublizit?

autor
22. nov 2019

@lyci ci jej z toho nebude zle..na zaludok alebo nieco take

nikpa
22. nov 2019

Trochu zdravého úsudku by to chcelo a sedliackeho rozumu. Potom čo robíš keď ti dieťa spadne na zem alebo niečo podobné? Minimálne asi musíš volať okamžite sanitku. Pardon ale ja sa tu fakt už pri volaktorych témach chytám za hlavu ale podľa mňa toto je blaf, zas len volakto vymýšľa.

autor
22. nov 2019

@nikpa ano nemam nic na robote len vymyslat diskusne temy pre MK!!..sa tiez uvedom..som mlada matka mam prve dieta a som nan sama..len som chcela pocut nazory ci sa tu nejakej stalo nieco podobne a ako to riesili..ci hned utekali k lekarovi na pohotovost alebo ci to neriesili a nechali tak..

nikpa
22. nov 2019

No pod autorom anonym je normálne, že je téma vymyslená a s týmto obsahom mi to prišlo, že určite je. Takže ty by si fakt išla na pohotovosť 🤦🙄 a ja som tiež mladá matka, síce muža mám ale nevie ani plienku prebaliť, no toto čo teba by ma nenapadlo. Ale ok, napísala som svoj názor, kľudne sa ďalej pýtaj čo potrebujes vedieť

evamea
22. nov 2019

Utekať na pohotovosť? Kvôli kvapke alkoholu na prste? Naozaj škoda, že tie témy sú anonymné. 😄

bobula46
22. nov 2019

Pre pána, kedysi ženy nedávali deťom géliky keď im išli zuby ale potierali páleným. Aspoň tak nám to spomínala moja prababka. Určite sa nič nestane pokiaľ nevypila celú fľašu. Ak si myslíš že by jej mohlo ostať zle od žalúdka tak jej urob bylinkový čaj

natirobko
23. nov 2019

@bobula46 top koment😂👏

sara07
23. nov 2019

nič sa jej nestane, to si pozri zloženie niektorých liečiv, to by si mala byt viac vydesena,max ti bude lepšie spat

sara07
23. nov 2019

no keby si sa zamyslela, nechytala hned paniku teda pokial si nerobíš srandu, lebo toto je fakt otázka na totálne pobavenie, čo si robila v škole potom ? chápem keby vypila cely štamperlík ale ruku na srdce to si neviem ani predstavit
sedliacky rozum, nebut tak uskostliva, alebo ti tie moderné časopisy škodia, ja neviem my sme takéto blbosti fakt neriešili