Ahojte, pred 4 dňami si môj syn vyvrtol členok, ale hneď to miesto pod členkom až si natrhol topánku. V tú noc ho to veľmi bolelo až plakal. Manžel povedal, že to nieje nič a tak sme to obviazali. Vraví, že pri chodení mu praskajú kosti v oblasti päty a, že má pocit, že sa mu hýbu kosti nad členom. A ešte, že cíti jemné tŕpnutie. Neviete poradiť či ešte počkať alebo sa obrátiť na lekára? Predom Ďakujem.
@snehulienka8 Ďakujem, pretože sa bojím či to nieje niečo vážne
Akoze ja tiez nie som za bezanie k lekarovi s kazdou blbostou, ale v takomto pripade sa este potrebujes pytat?
@anna2333 Ak ho to velmi bolelo a plakal tak bude mat zlomeninu(ak ho to bolieva aj cez noc)....A ak to mal opuchnute...Pripadne aj potrhane svaly...Chod na chirurgiu a najlepsie ct vysetrenie...My sme mali obdobne...No ja byt tebou tak davno som u lekara...Tieto veci nie su sranda...
Pred 4 dnami??? Chudak...ten mal byt davno u lekara...dajte potom vediet ako dopadol.
Tieto vyvrtnutia niesu sranda a je ťažko zistiť či to je len výron alebo zlomenina.Jedine rontgen.Ja som mala napr len výron a muselo to ísť do sadry.Kamaratka zas veselo chodila a mala to zlomené a tiež myslela že len výron .Treba ísť k dr čím skôr
Ja som takto chodila ktovie koľko na zlomenej nohe, resp zlomená chrupavka. Nakoniec som mala výron pomaly každý týždeň a tak mi zistili v akom stave to je. Samozrejme operácia, hľadanie stepov a pod. Nič príjemné. Určite by som okamžite so synom išla,jedna sa o malé dieťa.
Samozrejme, že treba navštíviť doktora. Pri deťoch to je iné ako pri dospelých. Oni majú jemnejšie kosti ešte a môže to mať kľudne zlomené.
Urcite treba ist na rontgen.
Pred 4dnami?
Uz ste davno mali byt u lekara
Ja som po vyvrtnuti 2 mesiace a stale to nieje ok,toto sa hoji dlhsie ako zlomenina.Skore uzdravenie prajem
@anna2333 mohli by ste este vyskusat tejpovacie pasky na ten clenok..teraz to ma oslabene nech mu to kus drzi..ja som mala tiez dost casto vyvrtnuty lavy lenok kym sa mi to nezlomilo..pravy clenok sa mi 1x vyvrtlo natrhla sa slacha ale som tiez nesla hned k lekarovi lebo som musela pracovat..som si kupila tejpovaciu pasku ..lekar ked to uvydel povedal keby som isla hned daju mi sadru..ale po tyzdny ked pouzivam pasky tak to tiez postaci..3mes som to nosila a velmi mi pomohlo.
Je video na youtube kde a ako treba nalepit
@anna2333 hned rano k lekarovi