Malému sa stale spraví mliečna chrasta, ma ju dost na husto pod vlaskami. Riešiť to s pediatrickou alebo radšej sa rovno objednať u kožnej? Viem ze je dobrý Babe šampón no radšej to chcem nechať na Dr. Dakujem 🙂
Ahoj, aj moja mala mala tu chrastu, pediatricka mi poradila ten sampon co spominas a zafungoval. Treba ho "namazat" na vlasky a potom take mokre s hustym hrebenom vycesavat. Tym ze chrasty zmaknu tak sa pekne odlupnu a uz mame hlavicku bez nich. Ak to aj nespravis na jedenkrat, opakuj to vzdy ked budes umyvat vlasky a postupne sa to podari. Drzim palce.
Ahoj, stačí skúsiť ten šampón, aj viackrát po sebe, lebo nemusí to zísť všetko naraz. Nám tiež pomohol. Nemusíš ísť ani na kožné ani k pediatričke, iba ak by to po dlhšom používaní nezabralo. Držím päste.
ahoj. ja som nedavala nic. do roka to prejde. teraz ma 2 a nemame ziadne problemy. ties mojej druhej 3mesacnej vysli a tiez nic nedavam. pediatricka nam povedala ze je to normalna reakcia na umele mlieko a ak chceme mozem jej natierat rybym kremom.ale ze je to len esteticky problem. aj tak co som sa dopocula nic nezabera. zaklad je nestrhavat to. prajem obom vela zdravia.
Ja som ani s jedným synom nebola s mliečnou chrastou u doktora 🙂
Kúpila som Babe šampón a vyčesala a do týždňa bol pokoj 🙂
Babe sampon je top...netreba ziadne specialne postupy....staci nim umyt vlasy a fakt do tyzdna je pokoj,staci vlasky precesat...u oboch synov sme to rychlo poriesili
My sme natreli hlavku olivovym olejom z lekarne a nechali aj cely den a vecer som to vycesala. Ani som nevedela ze je na to sampon, pri druhom budem vediet 🙂
Babe sampon je najucinnejsi. Kupis v lekarni a do tyzdna mas pokoj
Kludne mozes aj k pediatricke. Ona ti predpise masticku, v lekarni ti ju vyrobia. Nasmu ale velmi nepomohla, zabral az ten Babe sampon. Inym mu uz vlasky ani neumyvam. Drzim palce 🙂