Ahojte maminky, poraďte mi lebo neviem čo robiť.
Dcérka (2r.) mala v utorok celý deň zvýšenú teplotu od 37,7- 38,4 max. Ráno bola plačliva , bez nálady, cez deň nejedla. Sťažovala sa na bolesti nôh. V stredu jej nič nebolo, nálada dobrá, jedla vela, 36,5 max…
Včera (štvrtok) da zas zobudila s tým že mala 38. Celý deň sa jej to držalo od 37,7-38,2 , no s tým že nemala žiadne bolesti. Celý deň bola veselá , skákala behala hrala sa, sko keby nič.
Ešte doplním že staršia dcérka minulý piatok tiež prišla zo škôlky so zimnicou a 38 st, tiež ju boleli nohy vtedy. Na druhý deň jej už samozrejme nič nebolo.
Ani jedna nemá sople, kašeľ, nič. Proste jeden deň vyššia teplota +bolesti nôh a to je všetko.
Menšej ide posledná stolička, čiže som si myslela že to môže byt od zubu, alebo žeby to chytila od staršej neviem.
No a teraz neviem či ísť alebo nie k doktorovi. Doktor je o 3 dediny ďalej, sú tam choré deti. Nechcem nič zanedbať, ale zas ani preháňať a robiť zbytočný stres 😬
Čo by ste robili vy ?
V prvom rade by som spravila domaci antigenovy test
Ja by som zavolala a poradila sa s doktorkou.
skus spravit domaci antigen. test pre istotu, a zavolaj doktorke a porad sa cez telefon
To uplne vyzera ako covid. Moje deti to mali presne takto - jeden den priznaky,dalsi nic a takto viac dni po sebe. A nohy ich priserne boleli,syn az plakal. Od zubu to urcite nie je.
Aj u mojej dcéry mal COVID-19 takýto priebeh ... chvíľu teplota, potom pol dňa nič, potom horúčka, za dve hodiny OK ... no hlavne tie nohy ju brutálne boleli, som jej musela dávať lieky od bolesti.
No volala som nakoniec aj doktorke, tiež povedala že len to mám liečiť, čo aktuálne ma. Čiže keď kašeľ tak sirup, keď horúčka tak nurofen. Spravím teda pre istotu ešte aj test. Keď mali deti covid , chytili ste to sj vy ?
Išla doktore, ide víkend....keby to bolo pondelok, stredu, že vieš počkať čo bude na druhý deň, ale takto pred víkendom by som išla radšej.