mate niekdo skúsenost syn má na chrbte šošovičku .ktorá sa mu zapálila,a ešte bol aj spálený od slnka.takže asi to ktomu prispelo.lenže okolo sa mu urobyl bieli ohraničený kruh-koliesko.boli sme u kožnej tá nám dala baktroban.a povedala,že mame príst na kontrolu.a že máme počítat s tým,že bude musiet íst von.Nakontrole mi povedala,že to záleží od nás či ju dame von.že teras je kludné to znamienko.čo mame robit?dat ho vybrat alebo nie,?a okolo že tam stratil pigment.dakujem.
@saskia01 by som odporucila o odstranenie ak je natrhnuta alebo vycnieva a je riziko ze by sa poskodila, ja som si dala takto odstranit sosovicu na krku lebo sa mi zdalo ze som ju mala niekolko rokov natrhnutu a niekedy ma aj bolievala a tak som si ju musela preliepat...isla som a po par minutach bola odstranena, mam na tom dva stichy ale vse oki, umrtvili, vyrezali, zasili a jasne ze som cakala aj na vysledky ci bola oki a bola a teraz ma uz netrepi a mozem kludne nosit retiazku na krku bez rizika...
nemá ju poranenú ,len sa mu tam urobylo to ohraničené koliesko.okolo toho
@saskia01myslim ze ked sa bojis co sa bude dalej s nim diat tak by som odporucila ho dat prec, bude pokoj a nebude to ani teba a ani syna trapit...
@saskia01 Neviem, koľko má tvoj synček rokov, či by to zvládol( to odstránenie). Ale keď je starší, tak určite to dajte odstrániť. Trvá to chvíľku, a má pokoj na celý život.
@saskia01 moja staršia keď bola malá tak si natrhla znamienko na bruchu keď sa bláznila aj jej to krvácalo,poslali nás s tým na detskú chirurgiu a tam povedali,že radšej jej to vyberú pre istotu.Tak ja som s tým súhlasila a hneď jej to aj spravili.