Dievčatá, mám otázočku.. vo štvrtok mal môj syn 1,5r, vysoké teploty, okolo 40tky, od štvrtka večera.. cca 17hod nemal vôbec, len dovtedy, v piatok som s ním išla k dr., urobil mám CRP, bolo zvýšené, povedal ale že váha či naň nasadiť ATB, keďže teplotu už nemal zvýšenú a je úplne ako inokedy, vymýšľa, no zdravé dieťa 🙂 , ale ja som ho uhovorila, že predsa ide víkend a kde ja s ním budem behať po pohotovosti, že nech mu dá ATB, lenže moje prefíkané dieťa z množstva ktoré doteraz malo užiť 20ml, užil najviac 1ml, a aj to čo užije naschváľ vyvracia- bulimik 😀 , teplotu nemá, je uplne OK, dr. sa nemôžem dovolať, mám ho ďalej znásiľnovať s podávaním ATB alebo to nechať tak????Ďakujem za rady aj skúsenosti, Janka
pokial si uz zacala podavat atb mala by si pokracovat a dalsia dbat nato aby davku nevyvratil, inac nemas istotu ci v nom nieco vobec ostalo a zbytocne zatazujes organizmus. moji obaja nemavaju teploty a zaberu nam len atb, hned na treti den uzivania su ok. zistili im znizenu imunitu preto im zaberu az atb
zavolaj na detskú pohotovosť a poraď sa,máš tam detského lekára
no atb by sa mali dobrať celé... čudujem sa, že lekár ich nasadil v podstate podľa tvojho rozhodnutia - toto naša dr. nerobí, ona je predsa lekár, ona má rozhodnúť o liečbe, ale ok... a to, čo píšeš, že syn naschvál zvracia - to si robíš srandu, alebo naozaj? lebo ak naozaj, tak toto by som riešila s odborníkom, nie je v poriadku, aby si dieťa (akokoľvek malé / veľké) naschvál vyvolalo zvracanie 😕 okrem toho, v tomto prípade môže kľudne vracať práve z atb a nemusí to byť ani naschvál...
pocuj, vies ty co vobec robia ATB s organizmom????? asi nie....., kazda normalna matka sa liekom vyhyba, a ty si sama vypytas, super,,,,,
Treba ich dobrat aj ked je dieta uz v pohode inac sa vam to znova vrati.
Teraz by ich už mal dobrať, ak nedoberie, nabudúce mu nemusia vôbec zabrať.. len nechápem, načo si toho doktora presviedčala na atb? šak to je hnus ktorý sa podáva v prípade, že sa dieťa nedokáže uzdraviť! a ty to vypýtašš vyprosíš pre zdravé dieťa???
Urcite dobrat ,nabuduce ked to bude vazne nemusia zabrat.
kolko mal crp? atb. vam zarobili v lekarni? a v ktory den?