Mám ísť so synom na chirurgiu?

20. mar 2022

Ahojte, idem si sem po radu, keďže s niečím takým nemám skúsenosť. V utorok mal syn menší úraz, ranu som vydezinfikovala a zalepila. Na druhý deň to vyzeralo už dobre, ale dnes sa mi to už nepáči. Mám ísť s ním na chirurgiu alebo nechať to tak a necht odrastie sám? Prikladám aj fotky, prvá foto na druhý deň po úraze a druhá dnes.
Ďakujem.

andrejka1974
20. mar 2022

Radšej chod a uvidíš čo ti povedia

fiafia
20. mar 2022

Ísť , podľa mňa to stiahnu.

20erika07
20. mar 2022

Určite chod, oni mu to stiahnu ten kusok a poriadne vycistia ,bude sa to ovela lepsie hojit. Chudacik maly ☹

minimilan
20. mar 2022

Syn mal ešte horšie. Boli sme u pediatričky, dala nám lalugen, taký obväz napustený krémom. Som mu preväzovala doma a za tri dni to mal vyliečené. Nechtík mu síce odpadol, ale som rada, že tak skoro ten obväz pomohol zbaviť sa zápalu.

laurar1
20. mar 2022

Mojej dcere sa nedavno stalo nico podobne, len ona mala kus nechtu uplne prec a ostal na jednej strane maly kusok. Ja som jej na to davala Bionect sprej a neskor Ialugen mast. Ale jej sa to teda nezapalovalo. Skus zbehnut na tu chirurgiu nech jej to poriadne vycistia a potom davaj jedno z toho a prelepuj. Za nejake dva tyzdne to uz mala dobre.

ildiko36
21. mar 2022

Keď pojdeš na chirurgiu určite mu daju dole, som robila na chire a nič prijemneho to neni ani vydieť ani prežiť, je to strasne bolestive.Ja by som radšej zvolila verziu čo napisala minimilan ..nechet odpadne aj sam a bude to trvat par mesiacov kym narastie novy, ale ja by som to dieťatu nenechala odstraniť.to co mu vysi kludne možes odstrihnut a ked sa jazva zahoji a bude mu vadit ze to kus odstava kludne mu odstran s papierovym pilnikom , najlepšie su tie velmi hrube, ca 1,5 cm kocky

brigib
21. mar 2022

chudák môj, dcérka mala na nohe, ja som jej čistila a zalepovala, ako pomaličky odradtal nechet tak som jej to odstrihla keď už mala zahojene. Kamaratka z chir mi hovorila že to strhujú, tak ja som na to nemala srdce.
Nechet má úplne poriadku, nič nevidno.