Mám ísť s malým na pohotovosť?

1. sep 2023

Ahojte bože baby malý popadal veľa krát ale teraz mám fakt stres lebo padol pred mojimi očami. Taká som na seba naštvaná. Sedel pri mne na odrážadle, ktoré mu už je malé a proste nejako sa prehol a spadol z neho vonku na dlažbu na hlavičku. Najskôr som si myslela že si hlavu ani nebuchol lebo že ju stihol pri páde držať dvihnutu po potom poplakal, teraz sa hrá už ani nevie, ale ma normálne podliate tam. Išli by ste s ním na pohotovosť? Alebo len sledovali doma zatiaľ?

deti95060810
1. sep 2023

nešla ... sledovať doma

danielahamar
1. sep 2023

Sledovat

autor
1. sep 2023

@danielahamar
@deti95060810 ďakujem Vám za názor. Snáď to bude ok

kacena4
1. sep 2023

ak by bola velka hrca, bol by spavi ja by som sla, dcera tak padla a bola prasknutá lebka, na oddelení s nami bolo viacero deticiek po pade ktore mali hrce a bolo to zakrvacanie 😔 drzim palceky nech je vsetko ok

iwesska
1. sep 2023

Poucanie - na odrazadlo patri prilba. Vzdy! Tiez mi tak maly spadol z plastovej motorky z kopceka a nova prilba uz bola preliacena. Ked padol na dlazbu,ja by som bola v pozore. 2h by som ho urcite nedala spat a stuchla ho v noci kazde 2h,ci reaguje. Ak by bola hrca makka,bezala by som na pohotovost.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bluka2
1. sep 2023

Hlavne mu 24 h nedávaj telku ani video a celkovo taký ľahší režim

medicka_lucia
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cookie29
1. sep 2023

plakal hned?
Reaguje normalne?
Nezvracal?
Chodi normalne?
Vie podat ruku? Jednu, druhu?
Ked mu zasvietis baterkou/mobilom do ocka, zrenicka sa rozsiri? (Ja viem, nic prijemne)

Ak su odpovede ano, tak by som len doma 24-48 hodin sledovala ci vsetko v poriadku a ako pisu vyssie, lahsi rezim