Mám ísť s dcérkou na kontrolný odber na celiakiu?

lily14
25. okt 2020

Ahojte,poraďte zajtra máme ísť na prvý kontrolný odber krvi na celiakiu do nemocnice! S dcérkou Ale keďže je situácia covid nemám to pre istotu odložiť o mesiac či 2?predsa je tam vyššia šanca to chytiť tam ? Hm? Išli by ste?dik

maca1984
25. okt 2020

ano sla by som.Situacia je sice aka je,ale nevieme kolko potrva,a celiakia je zdravotny problem.Tie sa neodsuvaju.

luci550
25. okt 2020

Ja tiez riesim otazku ci ist do nemocnice na kontrolu alebo nie....ale skor sa priklanam prelozit si to na inokedy, ale co ak to bude len horsie a horsie

pribinak
25. okt 2020

Obávam sa že aj o mesiac tu bude Corona, takze šla by som

lily14
autor
25. okt 2020

@maca1984 pravda,ale na diéte je tak či tak..liečba na to nie je len kontroly ....ale dik za názor😊

lily14
autor
25. okt 2020

@luci550 veď to horšie

hipuska
25. okt 2020

Za mňa je oveľa lepšie chodiť po lekároch teraz. Max.da dodržiavajú dezinfekcie, strediska zívajú prázdnotou. Takých, čo odkladajú, bude veľa. To potom len bude.

martul
25. okt 2020

@lily14 otázka nie je či by som šla alebo nešla, ale či ťa pustia, radšej zavolaj, u nás v nemocnici púšťajú len podľa zoznamu, ktorí dajú jednotliví lekári

janage
25. okt 2020

@lily14 pozri zavolaj do ambulancie, odber by mohol byt rano, je to rychle. Zvazila by som okolnosti ako doba cakania pred odberom, kolko ludi naraz a podobne. U nas v detskej na kazdom rohu doslova dezinfekcia.

janage
25. okt 2020

@lily14 moja starsia chodi na polikliniku procare na rehabky. Pri vstupe meranie teploty, dezinfekcia, do satne sa prezliect po jednom. Terapeuti kazdy rusko ja som z toho mala velmi dobry pocit. V aprili a septembri sme mali odborne v detskej nemocnici overila som si telefonicky a isli sme.
Skor sa dieta nakazi v skole, skolke ako tam podla mna

leuchtturm
25. okt 2020

ano, sla by som. Kam by som v ziadnom pripade nesla su napriklad mnohopocetne rodinné oslavy alebo preplnene busy.

hettinka
25. okt 2020

@lily14 o 1-2 mesiace bude možno ešte horšie. Chod, kým sa dá.

kikuska1010
25. okt 2020

Šla by som

evkamotka
25. okt 2020

@lily14 lenze ked je na diete, kontrolny odber krvi nic nezisti. Musi sa stravovat normalne aj s lepkom a tak ist na testy. Pozor na to. Inak vam vyjde falosna negativita