Ahojte,poraďte zajtra máme ísť na prvý kontrolný odber krvi na celiakiu do nemocnice! S dcérkou Ale keďže je situácia covid nemám to pre istotu odložiť o mesiac či 2?predsa je tam vyššia šanca to chytiť tam ? Hm? Išli by ste?dik
Ja tiez riesim otazku ci ist do nemocnice na kontrolu alebo nie....ale skor sa priklanam prelozit si to na inokedy, ale co ak to bude len horsie a horsie
Obávam sa že aj o mesiac tu bude Corona, takze šla by som
Za mňa je oveľa lepšie chodiť po lekároch teraz. Max.da dodržiavajú dezinfekcie, strediska zívajú prázdnotou. Takých, čo odkladajú, bude veľa. To potom len bude.
@lily14 moja starsia chodi na polikliniku procare na rehabky. Pri vstupe meranie teploty, dezinfekcia, do satne sa prezliect po jednom. Terapeuti kazdy rusko ja som z toho mala velmi dobry pocit. V aprili a septembri sme mali odborne v detskej nemocnici overila som si telefonicky a isli sme.
Skor sa dieta nakazi v skole, skolke ako tam podla mna
ano, sla by som. Kam by som v ziadnom pripade nesla su napriklad mnohopocetne rodinné oslavy alebo preplnene busy.
Šla by som
ano sla by som.Situacia je sice aka je,ale nevieme kolko potrva,a celiakia je zdravotny problem.Tie sa neodsuvaju.