Mám 17 a neustále ma bolí hlava, aj keď pijem veľa vody

name_354
Včera o 19:40

Ahojte uz z nadpisu ste si mohli všimnúť ze mavam stale bolesti hlavy.
Bola som aj u doktora s tym ze sa mi hlava non stop toci a boli ma.
Dal mi niake sumive tablety no tie nemozem uzivat do nekonečna.
Tato mi povolil 4/10 kavu raz za den kedze u lekára som mala zisteny aj jemne znizeny tlak.
Co mam podla vas ešte robit ?
Stava sa vam nieco podobné?
Sice chodim na box ale tym ze som tam jedine dievca tak ma setria ze do hlavy rany nedostavam

monicazbb
Včera o 19:42

@name_354 krv ti brali ? Možno malo železa.Ak máš silnejší menzes tak je to možne.

deti95060810
Včera o 19:45

navštíviť lekára opätovne...
v ktorom mieste ťa bolí hlava? napr. v čele, na vrch hlavy, nad očami...

tairyx
Včera o 19:48

Skúsila by som aj očné vyšetrenie.

bublinka1426
Včera o 19:52

@name_354 oci ci krcna cbrbtica?

kavasmliekom
Včera o 19:54

Krv ti brali? Železo doplniť, zinok, vyšetriť zrak.

anicka332
Včera o 20:19

Ja som s bolesťou hlavy bola PN 3 mesiace . Nemohla som šoférovať, mala som závrate a hlava ma bolela ako keby som vypila každý deň 3 litre vína a strašná ťažoba na žaludku ako keby som sa mala pozvracať.
CT,MR negatívne, neurológ stanovil diagnózu migréna a na očnom mi predpísal okuliare a mala som zápal spojiviek .

merry30
Včera o 20:23

@name_354 S mojou dcérou sme riešili rovnaký problém od jej cca 12-stich rokov,plus k tomu migrény.Prešli sme si očným,krčným,boli sme na MRI,dokonca chodievala ku psychologičke,až nás neurologička poslala k ortopédovi,tam zistili skoliozu chrbtice...nasledovali rehabilitácie a pomohli až tie.Migrény jej ostali,ale už len v období menštruácie a sem,tam aj mimo.Samozrejme nejaký čas trvalo,kým sa našla príčina.Odporúčam znova to riešiť u pediatra a nech vás poposiela kde sa dá.Na začiatok napr.k neurológovi...

name_354
autor

@monicazbb menzes nie mala som ho cca týždeň dozadu

mikadooo

@name_354 opakovane k dr., že tie šumivé tablety nepomáhajú (ak nepomáhajú). A dr. bude pátrať ďalej, čo sa deje. Nie, nemala som to, ale dcéra má bolesti brucha, už to riešime na etapy cca 2 roky, chvíľku lepšie chvíľku horšie, tak dr. skúša a my chodíme po odborníkoch, zatiaľ sa príčina nenašla, ale tak hľadáme a ona s nami 🤷. Na tvojom mieste by som šla znovu k dr.

name_354
autor

@deti95060810 to sa prwsne neda povedať

name_354
autor
Včera o 20:25

Skoliozu mam ale nemyslim ze to toto bude chrbtica ma neboli

name_354
autor
Včera o 20:25

Len mi byva tak na odpadnutie

merry30
Včera o 20:32

@name_354 V tomto veku ťa chrbtica pri skolióze vôbec nemusí bolieť,ale hlava áno.Chodievaš na rehabilitácie?Cvičíš?Moja ak cvičenie vynechá pár dní,bolesti hlavy má späť.Samozrejme to nemusí byť tvoj prípad,ale môže.Ju bolela hlava takmer každý deň ,niekedy nebola schopná ísť ani do školy,také mala závrate.

deti95060810
Včera o 20:35

na odpadnutie ti môže byť aj z nízkeho tlaku, aj z anémie - málo železa, aj z psychiky, stresu....

name_354
autor
Včera o 20:58

@merry30 ano cvicim aj rehabilitácie mi uz koncia mam este v pondelok tusim ze poslednu

name_354
autor
Včera o 20:59

@deti95060810 no mne sa proste neustale toci hlava aj ked pijem vodu aj ked len sedim pocasim si nemyslím ze to len bude.
Bola som u doktora teraz v pondelok

name_354
autor
Včera o 21:02

Ja fakt uz neviem co robit.
Niekedy sa mi stava ze cely den nic pridem domov kde je klud ziadny uhucany spoluziaci sama doma alebo s rodičmi s ktorými mam vyborny vzťah a jak si sadnem okamžita bolest.
Rozmýšľala som ci to nebude aj z unavy

bublinka1426
Včera o 21:07

@name_354 cukor mas OK?

name_354
autor
Včera o 21:11

@bublinka1426 ano.
Robili mi niekolko vysetreni.
Povedal mi len ze mam trochu znizeny tlak a ze to moze byt začiatok niakeho vyrusu. No neviem.

kacena4
Včera o 21:12

ak mas nizky tlak nepi kavu, kava zvysuje pulz a z toho ta moze boliet hlava. nezvysuje tlak. radsej si daj zeleny alebo cierny caj tam je viac kofeinu a vstrebava sa inak

name_354
autor
Včera o 21:14

Praveze u nas si aj rodicia myslia ze to je pre nedostatok kofeínu.
Asi pred 3 mesiacmi som si davala raz za den slabsiu kavu no uz som ju dlho nepila

levantinka
Dnes o 01:09

@name_354 Mozno ti chyba horcik. Kedze mas ten box cize dost fyzickej aktivity. Rano skus magnezium malat. Svagrina mala podobne. Ked zacala brat horcik jej to pomohlo. A odporucam ho prijimat aj zo stravy. Pozri si co ma dobre zdroje horcika.

taktotedanie
Dnes o 02:08

@name_354 ocne, orl vysetrenie, neurologia