Dobrý deň,
No mám taký problém, je mi 15 a mám malé prsia. Mám len 70A a chcela by som mať aspoň to B. Je ešte nejaká možnosť že ich budem mať väčšie? Začínala som si šetriť na operáciu keď budem mať 18. Akože hej, chápem že niektoré by zase chceli mat väčšie, ale všetky moje kamarátky majú D a jedna ma E. Toto mi až tak nevadí, skôr mu vadí že si nikoho nenájdem. Všetci muži chcú len aby dievčatá mali veľké prsia a neviem čo ešte. Je tu ešte nejaká šanca aby mi narástli?
po 2 detoch budes mat mozno aj C, len ty bud rada, ze mas male prsia, lebo tie aspon sa mozu dorast, no chlapci ked maju maly pindik, ten im uz nenarastie, musia sa potom z toho aspon vediet vylizat 😁😅
Jasné, že je šanca, neblbni s operáciou, teda, aspoň nie hneď v 18. Ja som bola v tvojom veku plochá, ako žehliaca doska, prsia mi ako tak narástli až po 18 a tak viac až keď som bola tehotná a po pôrode mi nejakým zázrakom také ostali 😃. (Ale zase, aby bolo jasné, o čom sa bavíme, tak mám veľkosť 75B, čiže nič moc aj tak, ale ja som teraz veľmi spokojná.)
Tvoje telo nezostane rovnake navzdy a to sa tyka aj prs. Byt tebou sa neplasim s tou operaciou prs uz v 18 - jedna vec je mat nasetrene 5-6 tisic na jednu operaciu, ale potrebujes dalsich 5-6 tisic na pripadnu reoperaciu v pripade komplikacii, co vobec nie je zriedkave. A potom mozes setrit dalej, pretoze o xy rokov ta caka vymena implantatov, mozno dalsia uprava po tehotenstve atd.
A nie kazdemu chlapovi sa pacia velke prsia. Okrem toho - ty by si chcela chlapa, ktory je s tebou len kvoli prsiam?
A este jedna a najpodstatnejsia vec - nie je dolezite ci male alebo velke, hlavne ZDRAVE.
Neblazni, medzi tymi kosami D a E budes vynimocna a zaujimava. Nemusi byt kazda rovnaka, ci musi?
Chápem,že ťa to trápi v tvojom veku. Ale skôr by som sa zameriavala na rozvoj svojej osobnosti, vylepšovala kladné stránky seba a začala sa milovať a vážiť si samú seba,taká aká som. Rozvíjala by som svoje zručnosti a tam investovala. Je to môj názor. V konečnom dôsledku sa budeš rozhodovať ty. Aj následky budeš znášať ty. Dobre si to premysli. Verím,že sa správne rozhodneš. Si skvelá taká,aká si. 🙂
1. Sanca, ze ti este narastu, uz velmi nie je (pokial velmi nepriberies alebo nebudes tehotna, neradim skusat ani jednu moznost len kvoli prsiam).
2. Na 1000% si najdes chlapca aj bez prs.
@vanilkovazmrzka Jasné, že je, veď má len 15! Chceš povedať, že tebe od 15 už prsia nenarástli?
prsia rastu a zmensuju sa cely zivot takze sanca je .. pozri ako su na tom zeny v tvojej rodine ... v 15 este len zacinas dospievat takze si pockaj
@h2 ano.
Neverím, že všetky kamošky majú D a E. Skôr B a C s vypchávkami. Ty si to ešte neuvedomuješ ale malé sú viac výhodou ako nevýhodou.
@h2 presne toto som čítala ako tínedžerka aj ja, že veď ešte narastú, ja v očakávaní, ale nie, ďalej mi už nenarástli takže s týmto treba byť opatrný, niekoho áno, väčšine nie, hlavne ak veľmi nepribrali alebo neboli v mladom veku tehotné
@vanilkovazmrzka Tak to je zvláštne, lebo 15 ročné dievčatá, ktoré ja vídam, nemajú prsia, ako povedzme 30 ročné ženy (teraz mám na mysli dievčatá s normálnou postavou, nie obézne). Ani ja som v 15 nemala, ani moje rovesníčky v tom čase. Na zopár spolužiačok si spomínam, čo boli vyvinuté, ale aj tým ešte časom narástli do ešte väčších rozmerov.
@modrykonik33 Hm, ja si zase myslím, že je to naopak a väčšine ešte narastú. Aspoň podľa toho, čo vidím vo svojom okolí. Ale hádať sa nechcem, každý má inú skúsenosť.
@h2 cize nepoznas ziadnu dospelu zenu s malymi prsiami? Zaujimave. Ja ano a nie je ich malo. A tie asi v mali rovnako male prsia aj v 15tich. A dnesne 15tky su vyvojovo na urovni minimalne +5 rokov dalej, nez dievcata pred 20 a viac rokmi, takze o to vacsia sanca, ze uz dosiahla svoj vrchol.
Je to sice pre nas, co mame mini prsia, velmi smutne, ale je to fakt a treba to prijat a nie sa klamat a stale naivne ocakavat ze sa to zmeni, a potom stale prezivat rovnake sklamanie.
@vanilkovazmrzka Ale jasné, že poznám aj také, som jednou z nich. 🙈 Chcela som tým povedať, že ak niektorej nenarástli do 15, neznamená to, že už jej nemôžu narásť. Môžu a vo väčšine prípadov sa to aj stáva. V niektorých nie.
@h2 ja aj ked som mala 20kil naviac, tak tie prsia… no povedzme ze podprsenka konecne nebola napolovicu prazdna, ale vacsiu som nepotrebovala 🥲 a ked som schudla, tak samozrejme ze ako prve odislo to skoro nic z prs. Kde je v tomto svete spravodlivost? 😂
Pokiaľ ide len o chlapov, neboj sa, nájdeš. Ja som živým príkladom, nemám tam nicovate nič a naj chlapa na svete 🙂 ale v puberte som mala z toho tiež zle stavy. Peniažky si odloz na nejakú dovolenku alebo zazitok 🙂
@vanilkovazmrzka Vieš čo, buď rada. 😊 Ja mám pred 50-tkou a som šťastná, že mám malé. Nič mi nevisí, nezavadzia, keď ležím na bruchu, nelieta hore dole, akonáhle pobehnem... 😃
Neboj sa budes mat vacsie. Ved mas len 15. Este sa ti dovyvija postava a rozlozi sa ti tuk.
Verim ti, ze ta to trapi. Ale skus sa mat rada taka, aka si. Si mlada, iste pekna, sustred sa na to, co povazujes za svoju prednost.
A pamataj, krasa zeny nelezi len v jej prsiach a normalny chalan/ muz si nikdy nevybera partnerku len a len podla jej prs!
@vanilkovazmrzka A to som ešte zabudla na to najdôležitejšie, že nemám kvôli tomu bolesti chrbta, ako jedna moja príbuzná, ktorá má okolo 30 a plánuje po odrodení a odkojení absolvovať operáciu na zmenšenie. ☹️
Ja mam 35 a male prsia, lopatky na chrbte mam väčšie ako predok a vieš čo? Som vydatá, mam 2 krásne deti a spokojneho manžela. Tiež som mala strašne depky keď som bola mladá a slobodná, lebo všetky kamarátky mali veľké prsia, ale zistila som, ze na tom vôbec nezáleží.. Ak ta niekto ma rad, tak ta bude milovať takú aká si a ak ta niekto odmietne kvôli prsiam, tak to je debil.. Ja som asi pred mesiacom povedala mužovi, ze si dám urobiť umelé, lebo ani žiadne plavky mi nesedia norlmalne a začal sa smiať, nech to ani neskúšam 😊
Aj ja som vždy mala malé prsia, také bcka, akurát na moju postavu a pre mňa boli dokonale. Mohla som chodiť bez podprsenky, všetko vyzeralo super. Žiaden chlap s tým nikdy nemal problém. A keby hej, je hlupák a nebola by som s takým mužom ktorému vadia malé prsia.
Ako som otehotnela sa mi zväčšili a stále ich mam veľké a nepáči sa mi to, chýbajú mi moje malé 🤣 a pritom ich nemám nejaké D, E... A mužovi sa aj tak páčia..
Tym chcem len povedať, že nikdy si nehľadaj alebo nezačínaj s niekym, kto ťa bude súdiť kvôli prsiam. Pokiaľ budeš aj o 5/6 rokov nespokojná, chod na operáciu, ale nikdy nie kvoli tomu, že to cche niekto iný alebo aby si sa zapáčila niekomu inému. Teraz si vo veku kedy chlapci riešia len prsia a zadky, postavy.. Vieš koľko krát som si ja vypočula ze ich mam male... Ale bola som s tým ok, mne sa páčili a preto ma to nevedelo zraniť. Skus aj ty popracovať na svojom sebavedomí a skus si uvedomiť ze prvoradá si ty, nie nejaký mladý chlapec co možno prsia ešte ani nevidel
Chlapci sú podľa mňa teraz už na zadok ako na prsia
Čo by som ja dala za malé pevné prsia ako som mala kedysi 🙈 po dvoch deťoch mi zostali už len také vechte 🤭😅 malé prsia sú v móde, buď za ne rada
Ďakujem všetkým za odpovede, ale ja mám ešte taký problém, že ja ich mám take vyťahané, akoby keď si lahnem, tak sa mi splasnu.. ze ich nemam pevne.. je to normalne? Budem ich mat pevnejšie vekom?...
@solange7 ďakujem, a chcem sa ešte spýtať, že, ja ich nemám pevné. Keď si lahnem tak akoby žiadne nemám, ešte sa to vekom upraví že ich budem mať pevnejšie?..
Ak má kamoška v 15 rokoch veľkosť E tak chúďa dievča. To nechceš. Tebe prsia ešte dorásť môžu. Po pôrode budeš rada, že základ bol menší. A keď už budeš mať všetky deti na svete, poriešiš plastiku ak nebudeš spokojná 😊 v 18ke by to bolo kontraproduktívne.
Tiež som mala malé prsia v tvojom veku...koľko posmeskov som si vypočula...a teraz? Mam takú veľkosť že koľko krát si myslia ze mam umelé. Neboj nič.este sa to môže zmenit