Ahojte, vsimla som si ze sa mi hore na hlave vytvorila celkom velka pleska (teda upozornila ma na nu moja mama a kamaratky), zacali mi viac vypadavat vlasy a fakt neviem ze preco, za posledneho polroka som si 2 krat farbila vlasy ale nemyslim si ze zrovna to by bola pricina, mam mastne lupiny a citala som ze v niektorych pripadoch sposobuju vypadavanie vlasov, tak neviem. Vedel by niekto ake mozu byt priciny, popripade ako by sa tento problem dal riesit?
@autor Nemala si náhodou Covid? Známej po cca troch mesiacoch od prekonania začali hrozne, ale fakt hrozne, padať vlasy. Doslova v chumáčoch. Nevedela, čo s tým. Šla nakoniec k lekárovi. Je potrebné to riešiť zvnútra.
Posilniť imunitu, C vitamin a Zinok.
Držím palce.
Lekarka ti pomôže skor ako niekto tu. Mize ísť o hormóny, nedostatok nejakych vitaminov, mineralov... Aj o ochorenie pokozky samozrejme.
Dala by som aj štítnu žľazu vyšetriť, mne vtedy veľmi padali, ako som začala liecbu tak po pol roku brutal zmena 🙂
alopecia?
@aurorastone mozem sa opytat ake lieky si brala na stitnu??? A vlasy ti prestali padat hned ci az po tom polroku? Dakujem.
@renata1405 beriem Euthyrox 75 a plus som si nasadila zinok, a takú fakt ze zmenu som si všimla po tom pol roku, ja som chumace vlasov vyťahovala z vane po umytí predtym
@aurorastone zato sa pytam lebo aj mne zistili problem so sz ale zatial len z krvi na endokrin. som len objednana a tiez mi strasne vlasy padaju sa bojim ze budem plesata.
@renata1405 ved uvidíš ci Ti nasadia liečbu a keď tak verím ze sa to zlepší len musíš vydržať nebude to zo dňa na deň 🙂
Ako sa stravujes? Nedrzis diéty?