Mám 14, mala som pohlavný styk a pri močení ma štípe

zzz222
24. apr 2024

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať... Mám 14 rokov a môj priateľ tiež a mali sme už pohlavný styk a pri močení ma to na konci močenia štípe, mali sme pohlavný styk len s kondómom a bojím sa že musím ísť kvôli tomu štípaniu ku gynekológovi a bojím sa že keď zistí že som mala pohlavný styk, priateľovi bude niečo hroziť. Rodičia by na neho nedali trestné oznámenie. Ďakujem za odpovede

viestta
24. apr 2024

S problemom s mocenim sa chodi k obvodakovi. Ostatne radsej ani nekomentujem.

anna777115
24. apr 2024

Keď, ťa to štipe pri močení, tak sa zrejme jedná o zápal močových ciest a to poriešiš u svojho pediatra, samozrejme v doprovode jedného z rodičov. Nesexujte, pokiaľ nie ste ešte vyzretý natoľko aby ste dokázali znášať riešiť, všetky záležitosti, ktoré z toho vyplývajú.

gejb
24. apr 2024

@zzz222 toto neriesi gynekológ ale všeobecný lekár.

beata_k
24. apr 2024

@zzz222 Tak vidis, ani netusis za akym lekarom ist a uz sex. Uzivaj sex ked budes starsia a nie pod zakonom.

zzz222
autor
24. apr 2024

@gejb a ten ma nemôže poslať ku gynekológovi?

caroline_
24. apr 2024

@zzz222 ahoj, ja mam teraz skoro 27 a s mojim mužom sme spolu od 14,on mal 15,tiez som v tom veku mala prvý krát styk a po ňom zapal močového mechúra az som mocila krv, isla som s mamou ku gynekologovi a dal mi antibiotika a potom som bola ok, vek neriešil

h2
24. apr 2024

@zzz222 Nie, nemôže, načo? Problémy s močovými cestami nerieši gynekológ. Povedz máme, že ťa štípe pri močení, choďte k lekárovi, možno budeš potrebovať antibiotiká. A s priateľom nesexujte, ste na to mladí obaja!!!

anna777115
24. apr 2024

@zzz222 Áno, v rámci stanovenia diagnózy, ťa pediater môže poslať ku hocijakému odbornému lekárovi, aj ku gynekológovi.Aj, keď v tomto konkrétnom prípade si myslím, že to zvládne sám.

h2
24. apr 2024

@caroline_ Toto jej radšej ani nepíš, lebo tam nebude chcieť ísť a niečo zanedbá. Neviem, prečo si išla s mamou ku gynekológovi, ale toto rieši všeobecný lekár, u detí pediater. Mala som zápal močových ciest veľakrát, nikdy som kvôli tomu ku gynekológovi nešla.

danica2711
24. apr 2024

@zzz222 jaaaaj, dievča zlaté. Keď si sa cítila dosť dospelá na to, aby si sexovala, musíš byť aj dosť dospelá na to, aby si si stála za svojimi činmi. Keď bude treba, aby s tebou mama išla k akémukoľvek lekárovi, musíš sa jej priznať a vedieť obhájiť, čo, prečo a ako si urobila, zdravie je najdôležitejšie. A zodpovednosť za svoje činy je občas ťažká úloha, ale dá sa zvládnuť. Ale oceňujem, že ste mali aspoň toľko rozumu, že ste sexovali s kondómon

zzz222
autor
24. apr 2024

@danica2711 ja sa ale hlavne bojím čo bude s ním:(

h2
24. apr 2024

@zzz222 Čo by s ním malo byť? Má 14, ako aj ty. Myslíš, že pôjde do väzenia?
Na riešenie problému s močovými cestami naozaj nemusíš nikomu vešať na nos, že si mala sex.

saxana000
24. apr 2024

Skusit mozes urinal brusnicovy sirup alebo susene brusnice urologicky caj krize zabal do tepla od jolesti nejaky ibalgin novalgin a rano normalne k lekarovi s rannym mocom.rozbor zisti ci tam je zapal a lekar nasadi atb.ochladilo sa cizmy su uz poumyvane a poskovavane mlade baby vsade behaju v teniskach a lahkych bundach mohla si normalne len prechladnut a so sexom to vobec nic mat nemusi..
Ani si neni povinna to nikomu hovorit.mocova trubica a posvovy vchod su od seba kusok vzdialene...

jana_eyre_2
24. apr 2024

Normálne povedz mame, že ťa stipe pri močení, býva to normálne pri zápale močových ciest.. rieši to tvoj pediater, ľudia to mávajú aj z iných dôvodov ako je sex..

Tak či tak - ber ten strach čo bude ako výkričník že so sexom počkajte do vyššieho veku.. obaja to určite vydržíte..

zzz222
autor
24. apr 2024

@h2 ja len kvôli pohlavným chorobám... Keď to niekto zistí nemôže byť trestne stíhaný alebo niečo?

h2
24. apr 2024

@zzz222 Nemáš pohlavnú chorobu! Predpokladám, že tvoj 14 ročný sexuálny partner bol panic, tak kde by ste ju zobrali?
Trestne sa stíha zneužitie maloletého dospelým, alebo mladistvým. Keď ste obaja deti, neviem si to nejako predstaviť. Jeho budú stíhať, že zneužil teba a teba, že si zneužila jeho?

zzz222
autor
24. apr 2024

@h2 bože ani neviete ako ste mi pomohli... Kiežby vám to môžem nejako oplatiť lebo fakt mi je zle z tej predstavy, ešte raz vám pekne ďakujem 💗

wintery
24. apr 2024

@zzz222 tvoj priateľ nie je trestne zodpovedný, nakoľko pri tomto trestnom čine trestná zodpovednosť začína až 15 rokom

h2
24. apr 2024

@zzz222 Ďakovať nemusíš. Hlavne to povedz mame (myslím to, že máš problémy pri močení, nie to, že si mala sex), nech to riešite s lekárom. Lebo pravdepodobne budeš potrebovať antibiotiká. Neboj, do pár dní je po probléme. Len fakt s tým sexom ešte počkaj. Nič ti neujde.

zzz222
autor
24. apr 2024

@h2 okejj ďakujem

mmoni89
24. apr 2024

@zzz222 povedz to mame ze ta stipe pri moceni riesi to obvodny
Mal to aj moj 8rocny sym,stacil brusnicovy sirup-Urinal Akit,akurat potom lekarke treba zaniest moc obvodnej,ci tam neostal zapal

patus_2
24. apr 2024

@zzz222 je možné, že ťa to štípe preto, pretože moč, ktorý je slaný sa dostane na poranenú sliznicu. Uvidíš, či ti to prejde alebo sa to bude zhoršovať. Kľudne môžeš mať aj zápal močových ciest ako píšu vyššie. Vtedy treba ísť neodkladne k lekárovi.

hopsas
24. apr 2024

@zzz222 a presne pre toto by decká ako vy nemali.mat sex ...šak ty nemáš ani šajnu o základnej biológii a očividne nevieš použiť ani google ..hlavne že sexovať by si už chcela...a predstáv si že.otehotnies. čo budeš robiť? A zámerne to hovorím v jednotnom.cisle lebo najviac to odskaces ty. Nie on.

hopsas
24. apr 2024

A vy ktoré tu tomu decku vypisujete že aj vy ste mali sex keď ste ešte boli pod zákonom tak to vám fakt blahoželám.....máte sa čím chváliť.

svetlonos
24. apr 2024

@zzz222
nie ale gynekológ by ta poslal k tvojmu pediatrovi. Myslela som, ze to mam gyn problem (krv v moci) a gyn sa zhrozila, ze mam ist k obvodnej.
Ale to už som mala 26 rokov dievka zlata. Predstav si ze kondóm praskne a ty otehotnies! Bude po laske a ty v 15 matka a školáčka. Paráda. Užívaj pubertu a nesexuj, aj keď si sa na to nepytala. Hovoríš, že rodicia by ho nenahlasili? Tak sa tiez asi chystajú uz na úlohu dedka babky, ci ako?

macekovam
24. apr 2024

@zzz222 ak má 24 tak nič.. Ste 2 deti..
Keby mal 15 to by už mohol byť problém.

sevrin
24. apr 2024

Kristepane, sodoma, gomora!

zzz222
autor
24. apr 2024

@macekovam máme 14 obaja

dadis
24. apr 2024

@zzz222 To co vas napadlo sexovat? Obaja mate cas...

janka1011
24. apr 2024

@caroline_ radšej ju tu nepovzbudzuj tvojim príkladom...nie je to veru na chválu...