Dobrý deň, chcela by som sa spýtať... Mám 14 rokov a môj priateľ tiež a mali sme už pohlavný styk a pri močení ma to na konci močenia štípe, mali sme pohlavný styk len s kondómom a bojím sa že musím ísť kvôli tomu štípaniu ku gynekológovi a bojím sa že keď zistí že som mala pohlavný styk, priateľovi bude niečo hroziť. Rodičia by na neho nedali trestné oznámenie. Ďakujem za odpovede
Keď, ťa to štipe pri močení, tak sa zrejme jedná o zápal močových ciest a to poriešiš u svojho pediatra, samozrejme v doprovode jedného z rodičov. Nesexujte, pokiaľ nie ste ešte vyzretý natoľko aby ste dokázali znášať riešiť, všetky záležitosti, ktoré z toho vyplývajú.
@zzz222 Áno, v rámci stanovenia diagnózy, ťa pediater môže poslať ku hocijakému odbornému lekárovi, aj ku gynekológovi.Aj, keď v tomto konkrétnom prípade si myslím, že to zvládne sám.
@zzz222 jaaaaj, dievča zlaté. Keď si sa cítila dosť dospelá na to, aby si sexovala, musíš byť aj dosť dospelá na to, aby si si stála za svojimi činmi. Keď bude treba, aby s tebou mama išla k akémukoľvek lekárovi, musíš sa jej priznať a vedieť obhájiť, čo, prečo a ako si urobila, zdravie je najdôležitejšie. A zodpovednosť za svoje činy je občas ťažká úloha, ale dá sa zvládnuť. Ale oceňujem, že ste mali aspoň toľko rozumu, že ste sexovali s kondómon
@danica2711 ja sa ale hlavne bojím čo bude s ním:(
Skusit mozes urinal brusnicovy sirup alebo susene brusnice urologicky caj krize zabal do tepla od jolesti nejaky ibalgin novalgin a rano normalne k lekarovi s rannym mocom.rozbor zisti ci tam je zapal a lekar nasadi atb.ochladilo sa cizmy su uz poumyvane a poskovavane mlade baby vsade behaju v teniskach a lahkych bundach mohla si normalne len prechladnut a so sexom to vobec nic mat nemusi..
Ani si neni povinna to nikomu hovorit.mocova trubica a posvovy vchod su od seba kusok vzdialene...
Normálne povedz mame, že ťa stipe pri močení, býva to normálne pri zápale močových ciest.. rieši to tvoj pediater, ľudia to mávajú aj z iných dôvodov ako je sex..
Tak či tak - ber ten strach čo bude ako výkričník že so sexom počkajte do vyššieho veku.. obaja to určite vydržíte..
@zzz222 Nemáš pohlavnú chorobu! Predpokladám, že tvoj 14 ročný sexuálny partner bol panic, tak kde by ste ju zobrali?
Trestne sa stíha zneužitie maloletého dospelým, alebo mladistvým. Keď ste obaja deti, neviem si to nejako predstaviť. Jeho budú stíhať, že zneužil teba a teba, že si zneužila jeho?
@zzz222 a presne pre toto by decká ako vy nemali.mat sex ...šak ty nemáš ani šajnu o základnej biológii a očividne nevieš použiť ani google ..hlavne že sexovať by si už chcela...a predstáv si že.otehotnies. čo budeš robiť? A zámerne to hovorím v jednotnom.cisle lebo najviac to odskaces ty. Nie on.
A vy ktoré tu tomu decku vypisujete že aj vy ste mali sex keď ste ešte boli pod zákonom tak to vám fakt blahoželám.....máte sa čím chváliť.
@zzz222
nie ale gynekológ by ta poslal k tvojmu pediatrovi. Myslela som, ze to mam gyn problem (krv v moci) a gyn sa zhrozila, ze mam ist k obvodnej.
Ale to už som mala 26 rokov dievka zlata. Predstav si ze kondóm praskne a ty otehotnies! Bude po laske a ty v 15 matka a školáčka. Paráda. Užívaj pubertu a nesexuj, aj keď si sa na to nepytala. Hovoríš, že rodicia by ho nenahlasili? Tak sa tiez asi chystajú uz na úlohu dedka babky, ci ako?
Kristepane, sodoma, gomora!
S problemom s mocenim sa chodi k obvodakovi. Ostatne radsej ani nekomentujem.