Ahojte mám 13 rokov a 160cm. Vážim 50 kg ale zdá sa mi to veľa. Od malička som bola svalnatá ako muž a zaujalo ma či mi na váhe nemôžu pridať tie svaly😅. Lebo obvod pásu mám ani nie 70cm ale môže to byt aj tým že obvod hrudníka mám takmer 90cm
Svaly su tazsie ako tuk a pritom mensie.
Neries vahu, ale ako sa citis
50 kg na 160 cm fakt nie je vela, ale akurat. Ak chces vediet zlozenie tela, odporucam meranie pristrojom InBody alebo niecim obdobnym, je to specialna vaha, co meria visceralny tuk aj hmotnost svalov.
@andrejkanovocka ja si myslím, že na tú výšku je váha super. Skôr ma zaujalo "obvod pása ani nie 70". To je dosť.
@tarra6 dosť? A koľko je podľa teba ok? Ja mám 65 a som vychrtlina.
Moja má presné miery ako ty a podľa mňa je kraaasna.a určite aj ty👍
@tarra6 to co vazne???? Ja mam v páse 77 a som stihla!!! Tak netrep že ani nie 70 je dosť! Ja si zas neviem predstaviť 60 ,tam kde sú organy uložené...ešte keď tak nízka žena ale pri vyššej výške je aj 77 cm štíhlost.
@andrejkanovocka mam 13 ročnú dcéru má 60 kg pri výške 170 CM ....má normálnu postavu,takže si myslím že je to ok
Dokonalé krivky sú 90-60-90, takže si blízko k dokonalosti. 😉
obvod pása 70 ? v 13tich ? po prvom decku som mala 63 cm...
Ten obvod hrudníka je tiež vytvorený materiálom, ktorý sa započíta do váhy.
Pri páse treba zohľadniť aj šírku chrbta - pri širšom chrbte nemožno očakávať rovnaký obvod ako pri úzkom.
@janai1 to je pravda... sú rôzne typy postáv.
Baby to naozaj tu píšete 13 ročnej slečne že má v páse moc cm? Je vám jasné, že takéto blbé poznámky spúšťajú napr anorexiu? Používajte tie hlavy na niečo, nie len na make Up.
A venuješ sa aj nejakému športu,kde by si tie svaly vedela "zväčšiť"? Lebo bežne človeku nerastú svaly,resp.sa nezvacsuju len tak z chodenia,ležania. Napr.pravidelne behas, venuješ sa akémukoľvek športu?
Samozrejme každý človek má na tele svaly, ale bavíme sa o svalových prirastkoch. Prípadne nemáš zväčšenú hladinu testosterónu v tele?
su vahy, ktore ti odhadom zmeraju %tuku, svalov a vody v tele, mozes si to overit aspon cca
"V 13 rokoch... A od malička postavu sko chlap"... ako neviem vôbec ako toto komentovať. Váhu mas ok. Ak ti netrcia faldy z gatí, všetko je v poriadku. Chod sa učiť, športovať, s kamoškami sa baviť a nechaj váhu ešte pár rokov oddychovat. Aj tieto fóra pre mamy a tetky nechaj par rokov tak s radšej sa popozeraj po svojom okolí, spýtaj rodičov, pozri na ich fotky z mladosti atď... tu dostaneš akurát tak kopu protichodných odpovedí...
@nicol_10 to určite 13 ročná rieši...
@deti95060810 13 rocne dieta potrebuje presne takyto citlivy komentar...
@andrejkanovocka Dievča krásne. Si tak akurát. Vyvýjaš sa pekne a rozkladá sa celým telom. Samozrejme, že šport je vždy s rozumom prospešný. Prospeje aj Tebe ako každému v dnešnej sedacej dobe. Určite si rozumná slečna. Hlavne sa nikdy s nikým neporovnávaj. Sama píšeš, že od mala si bola taká. Ja som bola od mala štíhla. Ruky a aj nohy štíhle.A aj teraz som. Spoj rozumné s užitočným, hýb sa a budeš skvelá aká si. Držím Ti palce.
@deti95060810 @tarra6
ale ona má 13 rokov, čiže ženská postava sa jej len formuje. Veľa dievčat má v tom veku už nejaké prsia a boky, ale pás sa zoštíhli až keď sa úplne vyvinú. Ja si pamätám, že u mňa okolo 15-16, určite na strednej.
@sickynickyobsadene tak aj ja mám dcéru. A v 13-tich nemala v páse že skoro 70....
Bohužiaľ.miery 90-60-90 súčasťou aj pri modelka ch vymyslené.. ale kľudne snívate ďalej. Dobre si pamätám na tie srandy co.sme si z toho robili. Mam 13r dcéru totálne chudu, vysokú, pas ma výrazný a veru "takmer 70",.ja si veľmi dobre pamätám ze ako 7macka som si kupovala sukňu a nasťahovali sme sa o mu so spolužiačka mi, pas 68cm... v tej dobe ani môj mladší brat nemal toľko v páse (a tom.male decko), keď pozriete pas na detských veciach na 160+cm tiež to nie je 60cm. A teda pokým nevysi niekomu pneumatika na bruchu sú tieto.miery úplne irelevantne
@deti95060810 gratulujem k dosiahnutemu uspechu🤦♀️ naco bol dobry tento komentar?
@andrejkanovocka 50 kg na 160 je presne tak ako má byť.
Svaly su "tazsie" ako sadlo.